Menu Close

Ajándék ötletek

Persze könyvmolyoknak könyvet venni majdnem mindig bejövős dolog, illetve ha bizonytalan az ember, akkor mondjuk mehet a könyvutalvány is. De most már évek óta válogatok olyan dolgokat, amik nem könyvek, de valamennyire azért kapcsolódnak az olvasáshoz. Mivel a legtöbb dolog, amit eddig mutattam még most is adhat ötletet, lehet korábbi válogatásokból is szemezni, vagy ellátogatni a Pinterest oldalra ahol gyűjtöm az ötleteket. Mert ezek nem csak karácsonyi ajándéknak lehetnek jók:

Persze most kicsit késésben vagyok a posttal, és rögtön az első ajánlatom már nem kapható, pedig már valamikor nyáron elmentettem, hogy ajánlani akarom, rögtön azután, hogy KönyvParfé felhívta rá a figyelmemet. Ugyanis egy társasjátékról van szó, aminek a címe Titokzatos könyvtár és amit mivel magyarok gyártanak, azonnal ilyen játékszabállyal is árusítanak. Úgyhogy ha most már a fa alá nem is kerül be, születésnapi kívánságlistámon ott szerepel.

Manapság nagyon divatosak a könyvekhez kapcsolódó határidőnaplók is. Van például Sarah Andersennek, Sarah Knight-nak is, de még a Lázadó lányoknak is, de magyarul is van például Kalendáriuma rengeteg könyves infóval az Athenaeum Kiadónak és ha nagyon figyeltek engem is megtaláltok benne 🙂 S természetesen most már van magyar “olvasónapló” is, amint írtam.

Akik ügyesebbek a kezükkel, azok készíthetnek például Harry Potter rajongó ismerősnek, főleg ahol kisgyerek van fejlesztő kockát:

De lehet saját kezűleg tablet tokot is gyártani:

De sok pénzt nem kell kiadni idézetes sálért se, otthon is könnyen elkészíthető:

Kellemes ajándékozást!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *