Menu Close

Ajándékötletek könyvmolyoknak

Akkor úgy döntöttem, hogy idén is ahelyett, hogy könyveket ajánlanék a karácsonyfa alá (meg azt amúgy is megtettük a Popkult, csajok, satöbbi legújabb adásában megint mindenféle olyan cuccot kerestem, amelyek megmelengetik a könyvmolyok szívét. De legalábbis az enyémet tuti és mivel magamból indulok kil úgy gondolom, hogy más könyvszerető emberek is örülnének ezeknek a dolgoknak.

Először is, mint Brigitől (lánykori nevén BridgeOlvas) megtudtam, a zoknik kiváló ajándékok lehetnek, nem csak férfiaknak. S könyves zoknikból is rengeteg van. Például, ha ki akarjuk fejezni, hogy könyvmolyok vagyunk, vegyük fel a Bookworm zoknit, vagy hogy kiolvastunk mindent, esetleg Dorothy rubincipőjét szeretnénk hordani. De tényleg végtelen variációk vannak.

zokni

Szörnyen tetszenek Risa Rodil Book Art-jai, rengeteg könyves témájú feliratot készített, amelyeket meg lehet venni mindenféle anyagra nyomtatva (táska, bögre, póló stb.) Sőt ma a Society6 oldalon ingyenes nemzetközi szállítással is lehet rendelni cuccokat!
risarodil
A Washi tape-ek, azaz a színes, díszes celluxok nagy segítséget tudnak nyújtani csomagolásnál, dekorálásnál, jómagam el is kezdtem gyűjteni őket, mert annyira sokoldalúan felhasználhatóak. Természetesen ebből is van könyves témájú.
libmasking

A könyvtámaszok is nagyon jól tudnak mutatni. Például ez a Tündérmesés, ami úgy kezdődik, hogy Egszer volt, hol nem volt….

konyvtamasz

A tetoválások jól tudnak mutatni és most már lehet csak átmenetieket is beszerezni. Naná, hogy könyves tematikában is nyomulhatunk. Alkaron könyvekkel vagy idézetekkel tehetjük nyilvánvalóvá, hogy mennyire menők és olvasottak vagyunk.

tetko

A könyves nyakláncok, fülbevalók továbbra is jól jöhetnek a könyvmoly barátnők számára.

fulbevalonyaklanc

 

A tavalyi ajándékajánlós postból is lehet még további ötleteket meríteni, illetve csináltam egy Pinterest Boardot, ahova pakolászom a témába illő dolgokat. Jó böngészést!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *