Menu Close

Válaszok a várólista csökkentéshez

Még csak 2 napja van fenn a Csökkentsd a várólistádat 2012-es kihírdetése, de máris rengeteg a kérdés. Azt hittem elég világos a játék menete, de ezek szerint tévedtem, mindenesetre megpróbálok válaszolgatni a felmerülő kérdésekre egy helyen:

 1. Csak azért lenne jó tényleg megkülönböztetni a valós és az alternatív listát valahogy – hogy tudd mi az, amivel indultál, amit eredetileg választottál olvasásra. Persze ezért nem kell külön polc, vagy bejegyzés de mondjuk az első 12 cím az alap, utána a max. 12 a tartalék (lehet kevesebb).
 2. Egyesével a kiolvasásokat nekem nem kell lejelenteni, engem csak a végeredmény érdekel. Az, hogy írsz róla értékelést vagy blogot már rajtad múlik.
 3. Ha a molyos várólistád 2 hónapos az nem érdekes, lehet azt nem is vezeted. Ez NEM SZÁMÍT, hisz molyolnod se kell, ha játszani akarsz. A moly, könyvkolónia, librarything, goodreads stb. csak könnyít a dolgon, nem attól függ a várólistacsökkentés. Tuti van olyan könyv, amit évek óta szeretnél kiolvasni és ide azokból kell válogatni. Mondjuk pont ezért ne a konkrét várólistádat használd pl. a molyon, hanem hozz létre egy külön polcot (ennek megfelelő alternatívát a többi helyen) vagy egy blogbejegyzést, amin csak a játékban résztvevő könyvek szerepelnek.
 4. Az alternatív lista a biztosíték arra az esetre, ha az első 12 könyvet nem sikerül megszerezni, vagy nincs hozzá a hangulatod.
 5. Mindenképp jelentkezz a blogon. Az alapján tudom majd generálni a listákat, az első már jövő hétfőn kint lesz, ott ellenőrizheted, hogy a jelentkezésed felkerült-e.
 6. A kérdőívet azután töltsd ki, ha összeállt a listád!
 7. A játékban a 2011 december 31- éjféli állapottal indulsz, addig még variálhatsz a választásodon.
 8. A listán friss vagy még meg sem jelent könyvek értelemszerűen ne kerüljenek fel.
 9. A szabályok azért vannak, hogy betartsuk őket, amúgy mi értelme lenne egy kihívásnak ha mindig mindenben engednénk?
 10. Ja és NE ÍRJ http:// -t a linked elé!!!!!!!

Ha van még amire nem válaszoltam, tedd fel nyilvánosan (itt, vagy a molyos kihívásnál) esetleg emilben (lobo1tomia kukac gmail ponty com) de még a kérdőív kitöltésekor is odabiggyesztheted megjegyzésnek.

1 Comment

 1. Vinie

  2 listát is feltöltöttem tegnap itt a blogodon, az első nem jó, mert az a teljes molyos várólistám, aztán korrigáltam. Bocsi, hogy így ügyetlenkedem, ez az első ilyen akcióm. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *