Menu Close

Várólista 2015 – A célegyenes

varolista2015kicsiAzt hiszem, idén már el vagyok egy kicsit maradva azzal, hogy elkészítsem a 2015-ös Várólistás játékot teljesítők jelentkezési lapját, mert már a Moly-on kérdezett rá valaki, hogy a blogon nem kell jelezni, hogy készen vagyok? Nos, de igen. Szokás szerint azért, mert alapvetően itt indítottam el a játékot, itt is szeretném listázni azokat, akik végigcsinálták és elolvasták azt a 12 könyvet az évben, amire vállalkoztak.

A Moly.hu-n lévő kihíváson már régóta osztogatom a plecsniket, de itt is gyűjtöm a játékosokat, mert először tavaly decemberben is itt kellett jelentkezni, aztán meg a molyon közben sokan lemondtak a dologról, kiléptek a játékból így nehezen tudom számon tartani, hogy hány indulóból mennyien vitték végig a dolgot. Na meg persze ahhoz, hogy részt vegyél a Várólistás játékon nem kötelező Moly.hu tagnak lenni, mert bárki csatlakozhat, aki szeretne 12 előre kiválasztott könyvet elolvasni egy év alatt és ezzel csökkenteni a felhalmozott olvasatlan könyveinek számát. Sőt, ha minden jól megy a sikeresen teljesítettek neve egyrészt megmarad az örökkévalóságnak, másrészt a Google form segítségével a listák sokkal jobban kezelhetőek számomra és még talán valami díjat is tudok szétosztani azok között, akik kitartottak.

Szóval, ha kész vagy az olvasásokkal, az alábbi űrlapon jelezd, december 31 éjfélig. Ha valakinek a böngészője esetleg nem szereti megnyitni, itt van link is hozzá.

Akinek nem sikerült idén, vagy szeretne jövőre csatlakozni, azoknak szólok, hogy december közepén újból indul a Várólista csökkentés!

 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *