Menu Close

Start: Várólista csökkentés 2015

varolista2015kicsiLassan két napja már lehet olvasni a várólistán szereplő könyveket, de még csak most jutottam el addig, hogy rendezzem a sorokat és elkészüljek a végső listával. Úgyhogy névsorolvasás következik. Remélem, hogy senkit se hagytam ki azok közül, aki jelentkezett. A tavalyi 425-höz képest most kereken 400-an indultak el. Évközben az egyes olvasásokat mindenki vezesse magának én csak a végeredményre vagyok kíváncsi. A megjegyzéseket köszönöm, akinél valami gond volt, arra válaszolgattam külön vagy a Molyon, vagy levélben, de a legtöbben csak magyarázták a listákat és mindenféle jókat kívántak az Ünnepekre:) Ja és még aki kérdezte, nem, a rajzot, logót, ha nem tetszik nem kötelező kitenni sehova, ez csak opció.

Ha valakinek gondja lenne, például nem találja a nevét pedig tuti biztos leadta, szóljon, bár a jelentkezési lap le van zárva, de az adatok között utána tudok nézni.

Akkor olvasásra fel.

 

7 Comments

  1. Biborka

    Hoppá, nem is vagyok olyan stréber, még egy olvasás hiányzik a 12ből 🙂 no nem baj, akkor nemsokára megint lábatlankodom majd és jelentezek 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *