Menu Close

Borítóleleplezés: Ilona Andrews: Magic Burns – Perzselő mágia

Ritkán szoktam részt venni borítólelelplezéseken, csak ha tényleg olyan könyvről van szó, amit már nagyon izgatottan várok, egyáltalán örülök, hogy megjelenik, hogy folytatják, satöbbi. Most ez a helyzet Ilona Andrews Kat Daniels sorozatának második darabjával is. Az első nagyon bejött, úgyhogy örülök, ha két év kellett is hozzá, de jön a második is, várhatóan november második felében, szóval karácsonyfa alá odaérhet.
Ismét a Könyvmolyképző Kiadó jelenteti meg és akárcsak a Perzselő mágiánál, itt is készítettek hozzá egyedi borítót, ami alább található. A borító alatt pedig fülszöveg, és kedvezményes megrendelési link van:

Fülszöveg:
Atlantában elszabadulnak az indulatok és felforrósodik a hangulat…

Kate Daniels zsoldosként a balul elsült mágiahasználat romjait takarítja el, ezért ha valaki, ő aztán pontosan tudja, hogy Atlantában úgy változik a paranormális energiahullám, mint az apály és a dagály. Azonban a hétévente egyszer jelentkező hatalmas mágiakitöréskor a varázsnak semmi sem szabhat határt. Amikor Kate-et felkérik, hogy szerezze vissza a Falka ellopott térképeit, hamar rá kell jönnie, hogy sokkal több forog kockán, mivel ez csak az első lépést két, az újjászületésben reménykedő istenség ádáz küzdelmében.

Ha Kate-nek nem sikerül elhárítania a véres összecsapást, az a város pusztulásához vezethet…

Oldalszám: 360
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: Magic Burns
Fordító: Mergl-Kovács Bernadett
ISBN: 9789634570806
Várható megjelenés: 2017.11.21

Jegyezd elő a könyvet a Könyvmolyképző Márkaboltban, vagy tedd kívánság- vagy várólistára a moly-on

Az Ilona Andrews írói álnév egy házaspárt takar: az orosz származású Ilonát és az USA hadseregében őrmesterként szolgálatot teljesítő Gordont. Azonban ez ne tévesszen meg senkit, mert Gordon soha nem dolgozott gyilkolásra beprogramozott hírszerzési ügynökként, és Ilona sem volt a férfi elcsábításával megbízott orosz kém. A főiskolán találkoztak, angol esszéírás órán, amit Ilona jobb jeggyel zárt, mint Gordon – aki a mai napig kicsit fájlalja ezt. Együtt írják a Kate Daniels-köteteket. Jelenleg Texasban élnek két gyermekükkel és házi kedvenceikkel.
www.ilona-andrews.com

Borítóleleplezés logo: Designed by kjpargeter / Freepik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *