Menu Close

Nora Roberts: The Villa

Már nem először olvastam a regényt, de Nora Roberts miatt másodszor is legalább olyan jó volt, mint elsőre, még akkor is, ha tudtam, ki a gyilkos.

A regény a kaliforniai Napa völgyben játszódik és egy bortermelő családi vállalkozásokról szól, s éppen nagy változás előtt áll két szomszédos szőlészet. A Giambellik és a MacMillanok vállalkozását összeolvasszák, s a leendő vezetők, a két család legifjabb és legelszántabb tagjainak egy éve van, hogy bebizonyítsák, alkalmasak minden szempontból a mammutvállalkozás irányítására. Az eddig PR területen tevékenykedő Sophia Giambellinek meg kell tanulnia és értékelnie a szőlészettel járó munkát, időt, energiát, míg az eddig inkább a kétkezi munkát kedvelő Tyler MacMillannak otthonosan kell mozognia az öltönyös, irodai világban. A két főszereplő jelleme miatt a súrlódások eleinte elkerülhetetlenek, de hamarosan belátják egymás erősségeit és gyengéit, s a másik munkája iránti tiszteletből szerelem alakul.

Közben azonban sokkal komolyabb problémák is felütik fejüket. Tony Avano, Sophia apja és a Giambelli vállalkozás egyik igazgatója gyilkosság áldozata lesz, majd a Giambelli nőket többször is megfenyegetik. Sophia anyja, Pilar kevés ellenséget szerzett magának, hacsak nem számít Tony új felesége, Rene. A családi mátriárka, Teresa ugyan jó pár riválist ütött kia nyeregből, mire a csúcsra került, de közülük nem soknak lenne oka most fenyegtni őt.

Izgalom, szerelem, intrika: Nora Roberts csúcsformában.

 

 

4 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *