Feb 132007

Jake Chastain szeretné tudni, hogy miért kap levelet a meddőségi klinikától amiben donornak hívják, holott ő és a felesége ugyan kliensek voltak, de sose került sor a beültetésre, mert Rachel két évvel korábban autóbalesetben vesztette életét, méghozzá a férfi szüleivel együtt. Kiderül, hogy az orvosuk bizony megcsapolta Jake hátrahagyott mintáját és egy másik páciensét teherbe ejtette vele. Talán még gyerek is lett a dologból.

Annie Hollister szívesen várt volna a boldog házasságra és családalapításra, de a biológiai órája ketyegni kezdett, ezért aztán úgy döntött, belevág az egyedülálló anyaságba. Mikor a magas, sötéthajú jóképű idegen felelősségre vonja, kicsit megijed, de csak a vak nem látja, hogy kislánya Madeleine kiköpött apja.

Jake apósa és partnere, Tom nem igazán örül a gyerek felbukkanásának, úgy érzi, hogy a lányát, Rachelt lopták meg, főleg miután megtudja, hogy veje határozottan részt kíván venni Madeline életében. Ugyanakkor a felesége, Susanna végre visszatért az életbe két évnyi gyász után, s örömmel és tárt karokkal fogadja a Annie-t és a kislányát, miközben igyekszik megmenteni a házasságát, amier komoly veszélyt jelent egy tangát hordó ügyvédnő.

Mikor Tom egy kicsit messzire megy és felfogad egy magándetektívet, Jake feleségül veszi Annie-t, részben hogy megóvja a hasonló eseményektől és hogy Madeline helyzetét is legalizálják, mégiscsak könnyebb lesz később azt mondania, hogy elvált szülők gyermeke, mint az igazságot, hogy a szülei akkor találkoztak először, amikor 14 hónapos lett. De természetesen csak névleg és csupán 5 hónapig lennének házasok, azonban ez egyre nehezebbnek bizonyul, mert kölcsönösen vonzódnak egymáshoz.

Jakenek azonban meg kell tanulnia elengedni Rachelt és helyet biztosítani a szívében Madeline-nek és Annie-nek.

3 Stars
Oszd meg!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *