Menu Close

Tervek 2022 decemberére

Eljött december, az év egyetlen hónapja, amikor az Olvasónapló egyszemélyes szerkesztősége végre tud To Do Listát csinálni és terveket kovácsolni. Ilyenkor kifizetődő, hogy már nagyon-nagyon régóta vezetem a blogot (jövőre olyan évforduló jön, amire szerintem senki sincs felkészülve), ugyanis egyrészt vannak megszokott kategóriák és programok, amik már jó ideje változatlanok, meg vannak tartalmak, amelyhez vészterhes időben is vissza lehet nyúlni. De nem kell izgulni, így is lesz még bőven meglepetés. De azért lássuk, mivel készültem.

  • Első napirendi pont természetesen a Várólista csökkentés. Idén is indulni fog, méghozzá december 12-én, hétfőn, tehát 2023-ban is lehet majd lefaragni az olvasási hátralékunkból. A korábbi szabályok nem nagyon fognak módosulni, tehát azért már lehet készülődni listákkal és jól megnézni a választásunk mikori kiadás (hint: max 2021-es lehet!) Aki végzett a 2022-sel, ne felejtsen el jelenteni, hogy végzett!
  • Idén már nem fogok készíteni könyvimádók karácsonyi ajándéka típusú bejegyzést, ugyanis a korábbi évek gyűjteményeiből és a dedikált Pinterest lapról lehet válogatni ha valaki könyvmoly ismerősnek szeretne olvasáshoz kapcsolódó ajándékot adni, ami NEM könyv
  • A szokásos éves Karácsonyi könyvajánló adásunk már lement a Popkult, csajok, satöbbi podcastban, lehet onnan is szemezgetni illetve idén is nagyon szívesen adok személyre szabott könyvajánlót. Ebben a postban hívom fel a figyelmet az ingyenes szolgáltatásomra, de akit csak az érdekel, hol kérhet ajánlatot, az menjen a tinyurl.com/konyvkaracsony oldalra.
  • Szokás szerint részt fogok venni a Blogturné klub Adventi programsorozatában, ráadásul idén nem egy, hanem két bejegyzéssel is jövök majd!
  • S ha már Blogturné, akkor nekik köszönhetően az alábbi könyvajánlókra biztos lehet számtani, s ezeket mind meg is lehet majd nyerni:

Remélem, hogy ezeken felül még a VCS-vel is végzek, mert már csak 2,5 könyv van hátra. S természetesen már én is válogatom, hogy jövőre mi kerüljön a listára s erről biztos készül bejegyzés, mert a szabály szerint az kötelező 🙂 . Hogy ezeken felül lesz-e még bármilyen poszt, az majd kiderül (számomra is 🙂 ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *