Jul 262006

Neveletlen hercegnő 7Ebben a könyvben Mia egyik legnagyobb problémája, hogy az iskola diákönkormányzata, amelynek ugye ő a vezetője 7 hónap alatt elköltötte a pénzt, amit kaptak. Igaz, szelektív hulladékgyűjtőkre, de mégis így nem maradt semmi arra, hogy a végzősők bálját megrendezzék. Márpedig az utolsó évesek hangadója, Amber Cheesman karatézik, s bármikor letépheti Mia fejét. A hercegnő nagyanyjának az az ötlete támad, hogy színpadra állítanak egy musicalt, az egyik genoviai ősükról, akinek a kis ország függetlenségét köszönheti, s természetesen a főszerepeket Mia barátai játszhatják.

Mia másik nagy gondja megint csak Michaellal függ össze. Ez alkalommal azon aggódik folyamatosan a lány, hogy a barátja szakítani fog vele, mert ő nem igazi bulis csaj. Ugyanis Michael házibulit akar rendezni egyetemista haverjainak, s Mia előre aggódik, hogy fogja ő ott érezni magát.

Az utolsó három könyvnek a koreográfiája kezdett kicsit egyhangú lenni. Mia aggódik valamiért, s immár nem ő oldja meg a problémákat, hanem mások. Ráadásul unalmas az is, hogy csak írja a sorokat arról, hogy mi fog történni, ha ő nem csinálja ezt meg azt Michaellal vagy az ő kedvéért, ahelyett hogy beszélne vele róla. Mert a végére mire kibeszélik magukat, természetesen minden jóra fordul.

Még az is kérdéses, hogy vajon pár év múlva mennyire fog bejönni bárkinek is ez a sorozat, annyira teli van napjaink sztárpletykáira való referálással.

 

Oszd meg!

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *