Menu Close

Rachel Gibson: It must be love

Úgy tűnik, hogy Joe Shanahan rossz passzban van, úgy véli, előző munkahelyén hibát követett el, meglőtték, áthelyezték, s mindennek tetejében a gyanusított, akinek a megfigyelésére rendelték ki, leleplezte. Gabrielle Breedlove észrevette, hogy követik, de pechjére, a jóképű barna férfi nem titkos hódoló volt, hanem egy rendőr, aki meg van győződve róla, hogy üzleti partnerével orgazdaként működnek, s éppen arra készülnek, hogy egy ellopott Monet képen adjanak túl.

A rendőrség hisz a lány ártatlanságában, azonban üzlettársát továbbra is megfigyelés alatt akarják tartani, ezért aztán Joe Shanahant, mint a fiúját bejuttatják az antikvitásba, hogy szemmel tarthassa Kevin Cartert. Hiába kéne turbékoló szerelmespárként funkcionálniuk, Gabrielle és a rendőr egyáltalán nem egymás esetei. Joe egy földhöz ragadt lányt szeretne, aki jól főz és jó anya lesz, Gabrielle pedig ki nem állhatja a fekete aurával rendelkező macho férfiakat, hisz maga inkább a New Age követője, természetes kozmetikumokat keverget és a másik felét keresi.

Azért persze a fizikai vonzalmat kettejük között nem lehet kizárni, de Gabrielle bizalmatlan, hisz elképzelni se tudja, hogy Kevin, akivel közösen vezeti a boltot bármi rosszban is benne lehet. Joe pedig naívnak tartja a lányt, s különben se szerencsés az informátorral összeszűrni a levet.

Kellemes, könnyed románc, bár azt hittem, több nevetésben lesz részem. Most éppen próbálkozom új írókkal, hátha találok még olyan gyöngyszemet, mint Jennifer Crusie. Rachel Gibson azonban, akárcsak Nancy Warren nem ugyanaz a kategória.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *