Menu Close

Laurell K. Hamilton: A nevető holttest

Anita Blake visszatér!
A város legdögösebb vámpírvadászának és halottkeltőjének még mindig nincs pasija, de problémája annál több.

Először visszautasítja egy gazdag és befolyásos üzletember felkérését, hogy támasszon fel egy háromszáz éves holttestet. Nagy hiba. Aztán magára haragítja a valaha élt egyik leghatalmasabb vudu papnőt. Ez még nagyobb hibának bizonyul.
Ha mindez nem lenne elég, Anita belekeveredik egy véres gyilkosságsorozatba is, melynek titokzatos elkövetője a békés kertvárosokban lakó családokat veszi célba.

Lehet, hogy minden mindennel összefügg? Anitának minél előbb meg kell oldania a rejtélyt, ha nem akar újabb ártatlan áldozatokat. És kénytelen ellenállni a város új Vámpírura, Jean-Claude csábításának is, különben mindörökre búcsút mondhat a lelkének.

Laurell K. Hamilton regénysorozata melynek a Nevető holttest a második része méltán vált népszerűvé a világ számos országában és már Magyarországon is.

Antia Blake ezen második megjelenése szimpatikusabbra sikerült, mint az első. Véresebb, de krimisebb is és Anita is logikusabban végzi a munkáját, érzi az életét. Sőt, mintha a fordítók is belejöttek volna. Úgyhogy várom a folytatást, lemélem még jobban belelendül. Ami egyébként már meg is jelent, a Kárhozat cirkusza címmel, de valószínűleg azzal is megvárom a könyvtárat.

1 Comment

  1. Mentol

    Én is imádtam, tényleg jobb mint az első és talán még a harmadikat is imádtam… Eleinte úgy éreztem egyre jobbak, de aztán a 6.-tól elindult a lejtőn. Az első 6 viszont kötelező!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *