Menu Close

Sabrina Jeffries: Mire vágyik egy herceg?

Sabrina Jeffries neve nem ismeretlen a történelmi romantikus regényeket kedvelők előtt. A magyarul is megjelent Halstead Hall bajkeverői sorozata után, ami magyarul is megjelent a Mire vágyik egy herceg? egy újabb sorozat indítókötete, ami kicsit kapcsolódik a Halstead szereplőkhöz, de teljesen új történetekkel áll elő és például én, aki sose olvastam még tőle semmit simán jól szórakoztam ezen a regényén minden előzetes információ nélkül.

Lisette Bonnaud már fiatalon megtanulta, hogy nem érdemes bízni a rangos férfiak ígéreteiben. Mivel ő és bátyja, Tristan egy angol vikomt törvénytelen gyermekei voltak, s bár apjuk állandóan ígérte, hogy majd elveszi francia színésznő anyjukat ez nem történt meg és hirtelen halála miatt még gondoskodni se tudott második családja sorsáról. Amit örököse, George Manton ki is használ és ha nem lenne az öccse, Dom aki mindig is kedvelte féltestvéreit és anyjukat, nagyon nyomorult sors várt volna a balkézről való családra. Úgyhogy Lisette igazából nem számít házasságra, viszont felnőve nagyon szívesen lenne féltestvére nyomozó irodájának hasznosabb ügynöke is, s nem csak titkári feladatokkal szeretné elfoglalni magát. Mivel Tristannal együtt Franciaországban, ahová apjuk halála után menekültek anyjukkal kiváló mestere volt, igazából megvannak a képességei, hogy nyomozó legyen, de bátyjai mindig lekezelően bánnak vele. Viszont egy este ő az, aki fogadja Lyons hercegét, aki a bátyját keresi, mert szélhámosnak tartja. Maximilian Cale bár herceg, nem volt éppen zökkenőmentes élete. Bátyját elrabolták gyerekkorában és bár évekkel később úgy tűnt, meghalt, még mindig vannak, akik pénzt remélnek annak fejében, hogy bármi információval rendelkeznek az eltűnt örökös felől. S mivel pont ilyen üzenetet kapott Tristan Bonnaud-tól is, hogy találkozzanak mert megtalálta az eltűnt rokont, és nem volt senki a találkozó helyén és időpontjában, Max meg van győződve arról, hogy megint egy szélhámossal van dolga. Csakhogy Tristan Bonnaud csinos és talpraesett húga megpróbálja meggyőzni az ellenkezőjéről és együtt indulnak el, hogy kiderítsék mi is áll az üzenet és Lisette bátyjának eltűnése mögött.

Két főszereplőnk tehát egyáltalán nem a szokásos történelmi romantikus sablonok között mozog: van nyomozás, meg családi titkok, utazás és valós történelmi személyekkel való kapcsolat is. Lisette és Max közben nem csak a saját életüket és családjuk szövevényes viszonyait bogozza ki, hanem egyre több mindent tesznek meg egymásért is. Eleinte akaratlanul aztán már csak azért, mert a szívük vezérli őket.
Lisette okos, talpraesett, határozott és igencsak képben van azt illetően, hogy hol a helye és mi várhat rá. Hiába sodorja egyre közelebb őt a kalandjuk Max-hoz szülei példája és kettejük helyzete közötti különbség miatt nem dédelget hamis álmokat a jövőjét illetően: egyszerre erős, ugyanakkor roppantul sebezhető is. Max családi háttere és egy valószínűleg öröklődő betegség miatt arra készül, hogy sose nősül szerelemből, éppen ezért sokáig próbálja tartóztatni magát Lisette-től, mert nem akarja, hogy választottja ugyanúgy szenvedjen, mint annak idején az anyja is az apja miatt. Csak egy igazán különleges lány érheti el nála, hogy igazán megnyissa a szívét és elfogadja a szerelmet.

A Mire vágyik egy herceg? izgalmas és pörgős romantikus regény volt, ahol igazán sok időt tölthetünk kalandokkal és nem csak az érzelmekkel foglalkozva. Sabrina Jeffries jól bonyolította a cselekményt, nem unatkoztam, hanem kiválóan szórakoztam.

A kötet külföldi borítói:


Blogturné
A General Press jóvoltából megjelent Sabrina Jeffries legújabb regénye Mire vágyik egy herceg? címmel.
Maxmillian Cale igencsak furcsa üzenetet kap, mely szerint halottnak hitt testvére életben van. Minden szál a Manton Nyomozóiroda felé vezet, ahol nem talál mást, csak Lisettet, ezért a lány segítségére szorul. Vajon tényleg él a testvére? Lisette csakugyan segítségére lehet?
A turné állomásain még többet megtudhattok a könyvről és meg is nyerhetitek a kiadó által felajánlott három példány egyikét.

Fülszöveg
Egy nap váratlan látogató kopogtat a Manton Nyomozóiroda ajtaján. Az igencsak dühös herceg, Maximilian Cale magyarázatot követelve kér bebocsátást. Azt állítja ugyanis, hogy az irodavezető testvére orvul rászedte őt, és nem átallotta azt hazudni, hogy az ő halottnak hitt bátyja él. A helyszínen azonban csak az igézően szép Lisette-et találja, az őt becsapó férfi húgát, aki hiába próbál magyarázattal szolgálni. Cale szentül hiszi, hogy a testvérek összejátszanak ellene, a nő azonban váltig állítja, hogy mind ő, mind a fivére ártatlan. Lisette végül meggyőzi Maximiliant, hogy együtt próbálják meg kideríteni, hová tűnhetett a bátyja, és hogy valóban él-e a herceg testvére. Azért, hogy a nő tisztességén folt ne essen, kénytelenek inkognitóban, férjként és feleségként útra kelni. Ahogy úti céljuk, Párizs felé tartanak, a kényszer szülte helyzet megannyi izgalmat tartogat számukra, a legnagyobb kihívás elé mégis tulajdon szívük állítja őket. Vajon hihetnek az érzéseiknek, és teret engedhetnek a vágyaiknak, vagy az egész nem több egy hirtelen fellángolásnál?

Sabrina Jeffries új sorozatának, A herceg embereinek első kötetében sem izgalmakból, sem szenvedélyből, sem pedig humorból nincs hiány. Igazi ínyencfalat a romantikus regények kedvelőinek.
Kiadó: General Press Kft.
Oldalszám: 328 oldal
Megjelenés: 2017. június 14.
ISBN: 9789634520139
Sorozat: romantikus regények
Fordította: Hajnal Gabriella
Megrendelés

Nyereményjáték

A történet középpontjában a Manton Nyomozóiroda és a herceg áll. Mi lehetne könnyebb, mint olyan könyvet keresni, aminek középpontjában egy herceg vagy egy nyomozó áll? Minden állomáson idéztet találtok, szereplők neveit persze kihagytuk, a könyv címén felül azt kell megírnotok a főszereplő herceg vagy nyomozó. Mivel sok könyv játszhatna, kivételesen leszűkítjük a kört a General Press kiadványaira. Játékra fel!

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Feladványom:

“A végeérhetetlen várakozás helye.
Várakozás arra, hogy véget érjen a nyugtalan éjszakai nyöszörgés. Várakozás annak a saroknak a csikordulására a kövön, amely jelzi, hogy megérkezett a reggeli száraz kenyér. Várakozás a néhány csepp jeges vízre, amit fürdésnek neveztek. Várakozás arra, hogy kiöntsék az éjjeliedénynek használt vödör bűzös tartalmát. Várakozás az ennivalóra. Várakozás az innivalóra. Várakozás a friss levegőre. Várakozás valamire – bármire –, ami bizonyítja, hogy még életben van, és egyáltalán nem őrült meg.
Egyelőre legalábbis.”

a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

07.04 Angelika blogja
07.05 Kelly & Lupi olvas
07.06 Deszy könyvajánlója
07.07 Olvasónapló
07.08 Dreamworld
07.09 Kristina blogja
07.10 Insane Life

3.5 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *