Menu Close

Vasárnapi videótéka #1

Elhatároztam, hogy indítok egy új rovatot, ami tervek* szerint hetente jelentkezne, mily meglepetés, vasárnap. S itt megmutatnék pár olyan videót, ami a héten, vagy korábban ilyen vagy olyan okból felkeltette az érdeklődésemet. Ezek persze azért többnyire könyvekkel, olvasással, irodalommal, filmekkel kapcsolatos néznivalók lesznek, de lehet hogy azért majd be fog lógni pár kisállatos, cuki kisgyerekes vagy mondjuk Konmari-féle rendrakásos módszerről szóló videó is. Esetleg az aktuálisan kedvenc számom. Még nem tudom, csak azt, hogy vasárnap fogom kiposztolni őket, heti rendszerességgel. Vágjunk hát bele.
Szeptember nálunk a könyvtárban főleg azzal telik, hogy az új hallgatóknak bemutatjuk magunkat és a szolgáltatásainkat. Koppenhágában az Egyetemi könyvtár szintet lépett. Ők Lego figurákkal illusztrálták a szolgáltatásaikat. Egyrészt mennyire menő már, másrészt meg hűűű mennyi mindent lehet náluk csinálni, ha az ember tagja a könyvtárnak.

Az első videótékában akkor maradnék még a hozzám hasonlóan jó fej könyvtárosoknál. Akik mindenféle számra csinálnak videókat. A legfrissebb éppen Ausztráliából érkezett, s elégg Bohém a rapszódia

 

*hát itt szokott bedőlni az egész, hogy a tervek borulnak, de első alkalommal legyünk még optimisták

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *