Feb 252015

flirtingdisasterMivel Victoria Dahl előző könyve a kisvárosi csajokról egészen kellemes volt, plusz ugye könyvtároskisasszony, kíváncsi voltam, hogy a Jacksonban élő barátnő trió harmadik tagja, a titokzatos művész, Isabelle milyen kalandokba keveredik.

Isabelle West szeret Jacksonban élni, a város szélén, legközelebbi szomszédja is jó pár perc gyaloglásra van, de ő alakította így az életét. Leszámolt a múlttal és teljesen új életet kezdett, s s mivel festő, elnézik neki a művészi excentrikusságot. Egyedül a törvény embereitől tartja távol magát, sose hívja fel magára a figyelmet, vigyáz arra, hogy ne lépje túl a sebességhatárokat és az adóját is mindig rendesen befizeti. Úgyhogy amikor bekopog hozzá a rend egyik körzeti őre a semmiből, meg van győződve arról, hogy a múltját felfedte valaki.

Tom Duncan rendőrbíró nem lenne az aki, ha nem tűnne fel neki, hogy valami nincs teljesen rendben a szétszórt festő körül. Mivel szinte egészségtelen hőskomplexussal van megáldva és olyan embereken is előszeretettel segít, akik erre nem kérik, úgy gondolja Isabelle-nek szüksége lenne támogatásra. De ha mégse, akkor is jó lenne tudni, hogy kivel kezd ki, mert az biztos, hogy a lánnyal szívesen szorosabbra fűzné a kapcsolatot, viszont az is, hogy valami titok is lappang körülötte. Kérdés, hogy a munkája nem áll-e útjába annak, hogy vonzalmuk kibontakozzon.

Szeretem Dahl-ban, hogy jól ír a szexről, néha el-elkalandozik a különlegesebb dolgok felé, de sose bántón és támadón, hanem izgalmasan és érdekesen tudja bemutatni, hogy két ember intimitása hova vezethet. Mondjuk ebben a regényben pont nem volt semmi igazán extra, viszont nagyon fontos beszélgetések zajlottak le a főszereplők között. Már az elejétől nyilvánvaló volt, hogy Isabelle egészséges szexuális élettel rendelkezik, ráadásul teljesen tisztában van saját testével és vágyaival, s nem szégyelli kimondani, hogy mire van szüksége. Tommal való kapcsolatában majdnem végig ő a kezdeményező, de nem agresszorként 🙂 Egyik kiemelkedő része a regénynek, amikor erről beszélgetnek, hogyan szerezte meg Isabelle ezt a szexuális biztonságot és tudást, mert azért persze nem jött magától, hanem dolgoznia kellett vele, s az is fontos, hogy ő ettől még csak egészségesebb, normálisabb lett, s nem valami különlegesség. Nagyon is tisztában van vele Isabelle is, hogy azt az állapotot, helyzetet, amiben van a testét és vágyait illetően nem könnyű elérni, és  anők nagy részének nem is sikerül.

Ami még klassz a regényben, a főszereplők baráti kapcsolatai. Egyrészt ugye ott van isabelle baráti köre, Sophie már csak néha tűnik fel, s Lauren (az ő története bónuszként ott volt a regény végén, majd elolvasom, hiszen ő is könyvtáros, plusz tűzoltó a pasija:) mellett Isabelle szomszédja a szakács Jill és a vele való viszonya is nagyon sokat megmutat a lányból. S amikor ezek a nők csajos estét tartanak, az igazán felvillanyozó. De ugyanígy sokat mond Tomról is az, ahogy kollégáival viselkedik. Bár a fókusz elsősorban Isabelle-n van.

Szórakoztató és kellemes olvasmány volt, s különösen jól esett egy felnőtt és határozott nőről olvasni, aki tudja, hogy mit akar a hálószobában.

 

Kiadó: Harlequin
Sorozat: Jackson: Girls’ Night Out #2
Megjelenés: 2015 január 27
Terjedelem: 384 p.
ISBN: 9781474027786
Honnan: Netgalley, Recenziós e-book,

Buy This Book from Book Depository, Free Delivery World Wide

4 Stars
Oszd meg!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *