varolista2014pecsetSzóval megint itt van a célegyenes, már alig több mint egy hónap van vissza a határidőig, amíg be kell fejezni a 2014-as várólista csökkentést, de vannak akik már nagyon is végeztek vele. A Molyon már osztogatom egy ideje a plecsnit érte. Sőt, aki szeretné magának mondjuk a blogjára vagy tumblijára, facebbok oldalára vagy csak úgy a naplójába annak is szívesen adom, ha végzett vele, küldöm a fájlt. Akárcsak az előző években szeretném, ha a blogon is lenne egy lista azokról, akik végigvitték a játékot. Főleg, mert itt kezdtük el és sokkal egyszerűbb itt számon tartani, valamint az űrlap által kiadott lista jóval kezelhetőbb számomra. S már gyűjtöm az ajándékokat is, hogy akiknek sikerült csökkenteniük a Várólistájukat, azok közt könyveket is kisorsolhassak.
Úgyhogy ha befejezted a 2014-es várólistádat, akkor ne habozz és töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot. Akinek szimpatikusabb (vagy nem tölti be a böngészője), annak itt van a link is, ami elvezet hozzá. A kitöltési határidő: 2014 december 31 éjfél. Addig még sokat lehet olvasni!
Illetve ha nem végeztél, vagy jövőre indulnál ne ess kétségbe, december közepén, szokás szerint indul majd a 2015-ös etap!

Oszd meg!