Dec 302012

Várólista 2013Akkor ahogy ígértem,  van az eddigi lista azokról, akik kitöltötték a nevezési űrlapot. Szeretném felhívni a figyelmet, hogy 2012 december 31 éjfélig lehet kész listával jelentkezni, aki azt addig nem teszi meg, hiába jelölte be, hogy részt vesz a molyos kihíváson, nem fog számítani. Csak azok, akik szerepelnek az én listámon.
December 31-én délután háromnegyed 1-es  (13: 45) állapottal frissítettem a listát.
Legközelebb majd  december 31. este, aztán majd január 1-jén a végső lista lesz kész . Azért szólok, mert közben lehet nézegetni, hogy jó-e a lista, szerepel-e rajta a neved, jó helyre mutat-e a link stb. Erre kérem mindenki figyeljen oda. Én igyekszem javítgatni, amit tudok, de egyenként 370+ linket nem ellenőrzök.

Kommentben, emilben lehet jelezni, ha valami gond van. Még 1x: ma (december 31 ) ebédig ennek a 370 embernek “hivatalos” a jelentkezése, de senki se ijedjen meg, december 31-ig még bőven van idő.
Molyolóknak pedig NEM ELÉG A KIHÍVÁSRA JELENTKEZNI a játékhoz ezen a listán kell szerepeljen a neved. A többi nem számít :)

Oszd meg!

Reader Comments

    1. 31. délután óta nem néztem meg a listát csak éjfélkor lezártam a jelentkezést. De ránéztem a névsorra, amit majd a hétvégén kiteszek és rajta vagy 20:21-kor jelentkeztél:)

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *