Menu Close

Shannon Stacey: Undeniably Yours

Shannon Stacey: Undeniably YoursA három Kowalksi fiú közül Mike már évek óta házas, Joe története volt az Exclusively Yours, s most kiderül, mi lesz Kevinnel, mert házasságának történetét, meg hogy miért hagyta ott a rendőrséget már az előző kötetből megtudhattuk.

Kevin most egy sport kocsmát üzemeltet, évek óta nagy sikerrel, s már nem is vágyik vissza a rendőrség kötelékébe. Mint egyedülálló facér férfinek, aki jól mutat ki a bárpult mögött csak válogatnia kell a felajánlkozó lányok közül. A bátyja esküvőjének italpultjánál találkozik újra Beth Hansennel, akit amikor legutóbb kimentett főnöke tapizó kezei közül, a lány elvesztette az állását, s most alkalmi munkákat vállal. A lány próbálja tartani a távolságot a férfitől, de végül az éjszaka varázsa őt is megérinti, de reggel Beth elmegy és nem is tervezi, hogy újból összefutna Kevinnel. Az egyéjszakás kaland azonban a védekezés ellenére is emléket hagy maga után, a lány ugyanis teherbe esik. Ezt persze közli Kevinnel is, aki azonnal apa módba kapcsol és azonnal a szárnyai alá akarja venni a lányt, meg a leendő gyermeket is. Csakhogy Beth ahhoz van szokva, hogy egyedül oldja meg a dolgait, magányos farkas, bár a Kowalski család tagjait nem könnyű lekoptatni.

Shannon Stacey Kowalski családja még mindig elbűvölő, s az írónő stílusa is kellőképp szórakoztató, adott a humor, a pergő párbeszédek. Viszont nagyon nem tudtam felmelegedni Beth irányába. Egyszerűen nem értettem, miért ragaszkodik annyira a függetlenségéhez, hogy mindent egyedül kell megoldania, amikor ott van Kevin, akinél jobb apát keresve se lehetne találni és aki egyáltalán nem úgy viselkedik, mint a legtöbb férfi, aki megtudja, hogy óvszerhiba miatt gyereke lesz. A lány folyamatosan visszaveri a férfi közeledési kísérleteit, ráadásul erőltetett, mondvacsinált indokokkal teszi, minden logika nélkül. Persze azért itt is van mellékszál, Kevin egyik pincérnőjéről szól, aki azonban kicsit Bethez hasonlóan viselkedik, igaz egész más okokból de szintén nem hajlandó alkalmazkodni, beadni a derekát és túl makacsul ragaszkodik a maga igazához. Pedig egy kicsi kompromisszummal igazán sokat lehet javítani a dolgokon.

Szóval még mindig szeretném, ha a Kowalski család örökbefogadna, de a három regény közül ez volt a leggyengébb. Persze jól szórakoztam, mert vicces volt, bájos de azt kell mondanom, hogy Shannon Stacey jobb férfialakokat ír, mint nőket.

Amúgy Shannon Stacey Kowalski könyveit első körben csak e-bookban jelentették meg, de nagy siker lett a sorozat, s jönnek majd papírkötésben is.

Kiadó: Carina Press
Megjelenés: 2010
Terjedelem: 201 p.
ISBN: 9781426890727
Honnan: Netgalley, recenziós e-book

Buy This Book from Book Depository, Free Delivery World Wide

 

3 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *