Menu Close

Shannon Stacey: Exclusively Yours

Ugyan sikerült a Kowalski családdal való megismerkedést a harmadik résszel kezdenem, de ez nem sokat vont le annak a könyvnek a jó tulajdonságaiból, sőt az előzmények izgalmasabbnak ígérkeztek, hogy végre megtudhatom kinek hogy alakult korábban az élete. Az meg, hogy lehetett tudni, kikből lesz egy pár, nem számított, mert a romantikus regényeknél sose ez a kérdés, hanem az, miképp jutnak el a hepiendig.

Keri Daniels régi titkára fény derül, méghozzá pont a főszerkesztője tudja meg, hogy ő annak idején a ma már híres horror író, Joe Kowalski barátnője volt. Ráveszi a lányt, persze zsarollással, hogy menjen és készítsen a férfivel interjút, vagy ugrott az állása és az előrelépés lehetősége. Joe Kowalski évek óta nem ad interjút, nagyon visszahúzódottan él. Persze amikor megtudja, hogy a lány, aki valamikor összetörte a szívét ismét a városban van és őt keresi, úgy gondolja ideje végre végére járni annak, ami közel két évtizedet történt, s hajlandó nyilatkozni Kerinek. Csakhogy az ő feltételei szerint. Keri menjen el vele és családjával 2 hétre kempingezni, s minden ott töltött nap végén feltehet neki egy kérdést. Joe legnagyobb meglepetésére Keri belemegy a dologba, úgyhogy hamarosan a férfi saját csapdájába kerül, mert egyre nehezebben tudja távol tartani magát a lánytól.

Szerencsére a fő szerelmi szál mellett sokkal több minden van még a regényben. Például míg Joe és Keri újból felidézik gimis korukat, Joe öccse és ikertestvére házasságával is foglalkozik az írónő, úgyhogy jó kis mellékszereplőket és mellékszálakat kapunk. Shannon Stacey nagyon élethűen ábrázolja a Kowalski családot, s a regény végére még a gyerekeket is meg tudtam különböztetni, s nem csak egy nagy hangos massza voltak, s az ember szeretne közéjük tartozni. A könyv roppant szórakoztató, az elejétől a végéig folyamatosan mosolygásra készteti az olvasót. Kicsit talán a főhősöket szétválasztó konfliktus az, ami nagyon mondvacsinált. Nem nagyon láttam be, hogy miért kellett annak idején Kerinek és Joe-nak szétmennie, mint ahogy az is erőltetettnek tűnt, ahogy itt a végén az interjú elkészülte után a lány visszatér a munkájához, az ország másik felébe.

De ezeken túl a vibráló karakterek az élvezetes stílus és a jellegzetes Kowalski vonzerő nem maradt hatástalan, s kiválóan szórakoztam. Shannon Stacey nevére érdemes odafigyelni ha vidám, stílusos, szórakoztató modern romantikus regényt keres az ember.

Kiadó: Carina Press
Megjelenés: 2010
Terjedelem: 201 p.
ISBN: 9781426890017
Honnan: Netgalley, recenziós e-book

 

Buy This Book from Book Depository, Free Delivery World Wide

3 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *