Oct 012011

Ann Mallory: In Total SurrenderSzeretek új szerzőket kipróbálni és számomra az is sokat mond egy közös szereplőkkel operáló sorozatról, hogy friss szemmel és a középső résszel kezdve vajon mennyire találom szórakoztatónak és élvezhetőnek a regényt.

Andreas Merricket szinte egész életében az a vágy hajtotta, hogy végre teljesüljön a terve és az embert, aki kis híján a halálát okozta térdre kényszerítse, méghozzá saját játékszabályai között. Próbálja elcsaklizni hát Lord Garrett orra elől a Peace vállalatot. Csakhogy a kocsigyártó cég vezetője hónapok óta személyesen nem elérhető, a fia eltűnt, s csupán Phoebe Peace-t, a lánygyermeket tudja nyomon követni. Meg is lepődik, amikor Phoebe megjelenik nála és segítségét kéri. Hiába riogatja, a kisasszonyt nem ijesztik el merénylők, kétes alakok és kétes üzletmenet sem, sőt egyre bátrabb és szemtelenebb lesz a rettegett Andreas Merrickkel szembe. Úgyhogy a férfi hamarosan azon veszi észre magát, hogy Phoebe Peace ott van mindenhol, ahová fordul és még az irodáját is megossza vele, s együtt dolgoznak a lány cégének megmentésén.

Tetszett, hogy a regény első közel harmadában kizárólag Andreas Merrick szempontjából ismerjük a történetet és mosolyogtam, amikor arról olvastam, milyen hatással van rá Phoebe napsugaras személyisége, nyíltsága és bátorsága. A lány nagyon jó fej volt, határozott és nyitott, s nem lehetett könnyen megtéveszteni. Mivel meg volt a maga baja, nehézségei, amelyekkel egyedül bírkózott már hónapok óta, nem adta fel egykönnyen és elszántsága képes volt megtörni Andreas ellenállását. S a kapcsolatuk alakulása, a férfi megnyílása, felengedése éppen ezért nagyon is hihető volt. Ann Mallory regénye is egy sorozat része és nem olvastam az előző részt, amelyben Roman Merrick találta meg a párját, s talán ezért is találtam kicsit érthetetlennek a Merrick testvérek üzleti menetét. A történet folyamán engem az üzleti dolgok zavartak össze a legjobban, teljesen értelmetlennek találtam őket, nem bírtam felfogni valójában mi is Andreas Merrick dolga.

A románc kedves és hihető volt, csak a körítés sántított számomra nem is kicsit és elég sok hibát véltem felfedezni a cselekményben. Ugyanakkor üdítően röviden volt lerendezve a két főhős közti testi kapcsolat, itt aztán nem mondhatom, hogy a szex a történet vagy a romantika rovására ment volna.

Kiadó: Avon
Megjelenés: 2011 szeptember 27
Terjedelem: 375 p.
ISBN: 9780062017314
Honnan: Netgalley, recenziós e-book

Buy This Book from Book Depository, Free Delivery World Wide

 

3 Stars
Oszd meg!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *