Menu Close

Várólista 2016 – Célegyenes

Persze idén is volt már, aki az év első hónapjaiban teljesítette a Várólistás kihívást úgyhogy megint el vagyok kicsit maradva azzal, hogy elkészítsem a végzősök jelentkezési lapját. Szokás szerint azért, mert alapvetően itt indítottam el a játékot, itt is szeretném listázni azokat, akik végigcsinálták és elolvasták azt a 12 könyvet az évben, amire vállalkoztak.

varolista2016vege

A Moly.hu-n lévő kihíváson már régóta osztogatom a plecsniket, de itt is gyűjtöm a játékosokat, mert először tavaly decemberben is itt kellett jelentkezni, aztán meg a Molyon közben sokan lemondtak a dologról, kiléptek a játékból így nehezen tudom számon tartani, hogy hány indulóból mennyien vitték végig a dolgot. Na meg persze ahhoz, hogy részt vegyél a Várólistás játékon nem kötelező Moly.hu tagnak lenni, mert bárki csatlakozhat, aki szeretne 12 előre kiválasztott könyvet elolvasni egy év alatt és ezzel csökkenteni a felhalmozott olvasatlan könyveinek számát. Sőt, ha minden jól megy a sikeresen teljesítettek neve egyrészt megmarad az örökkévalóságnak, másrészt a Google form segítségével a listák sokkal jobban kezelhetőek számomra és még talán valami díjat is tudok szétosztani azok között, akik kitartottak.
Ha van valami megjegyzésed, ötleted azt is szívesen fogadom.
Szóval, ha kész vagy az olvasásokkal, az alábbi űrlapon jelezd, december 31 éjfélig. Ha valakinek a böngészője esetleg nem szereti megnyitni, itt van link is hozzá.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *