Jul 302015

Itt volt a nyár és bár elvileg jövő héten megint lesz, az elmúlt hetekben a szokásos L & L Könyvesbolti #7nap7könyves kihívás mellett is fotóztam mindenféle könyvekkel, olvasással kapcsolatos témákat. Úgyhogy havi könyves zárás helyett én havi képes zárást mutatok nektek.

Balatoni nyaraláson persze olvasgattam, volt amikor hidegben és bögre kávéval melengettem magam de volt amikor kora reggel, mert csak akkor lehetett kimenni a szabadba. A szüleimnél nyaraló unokák könyvtárost játszottak, teljesen önállóan találták ki, nagyon örültem neki, még akkor is, ha kicsit keverték a boltot és a kölcsönzést illetve, hogy később szépségszalonnal is kiegészültek.

A könyvkihívásnál ebben a hónapban a filmes borító okozta a legtöbb fejtörést, de aztán véletlenül megtaláltam az Egy lányról-t, mert amúgy pont nem nagyon figyelek arra, hogy milyen borítóval vannak meg a regények.

Aztán készíteni szoktam még a munkám során érdekesebb kezembe akadó kötetekről is képeket, ebből is van pár. Eco még az egyik non-fikciós podcastunknál is lehetett volna illusztráció. Illetve van kép az egyik nyári könyvbeszerzésemről is.

 

Oszd meg!

Reader Comments

  1. Nagyon jók a képek, és a kis könyvtárospalántákat is megnéztem volna 😀
    Ohh a Listography könyvről írsz majd, hogy mennyire tetszik? 🙂

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *