Oct 022014

YAregenyTovábbra se kell aggódni, itt is rendesen beszámolok, hogy mi történik a másik oldalon, azaz hogy is állnak a csajok a popkultúrával. Megjegyzem, egész jól, már megelőztük az Egri csillagokat az iTunes*-ban. A hármas könyvelést persze nem fogjuk lelökni a trónról, de azt hiszem, jó helyen vagyunk.

Örökzöld téma volt a legutóbbi Popkult, csajok, satöbbi adásban. Ugyanis a Young Adult azaz ifjúsági irodalomról beszélgettünk, hogy mitől ilyen népszerű mostanában, mi az ami tetszik benne és mi az, ami nem. Aztán még kitértünk a New Adult irodalomra is, mert mostanában együtt emlegetik a kettőt, pedig ég és Föld. Beszéltünk jó és rossz élményekről, trendekről és jövőképről.

Hallgasd meg a 18. adást:

Le is töltenéd? Popkult, csajok, satöbbi S01E18
Ahol lehet értékelni is:  ITunes csatorna

Apropó Hármas könyvelés, ők is beszélgettek a YA irodalomról s egész máshonnan közelítették meg a témát és kevésbé voltak elnézőek vele, szóval kemény kritikával illették.

Részemről azonban továbbra is maradok a jó könyvek kedvelője, még ha ifjúsági irodalomról is van szó. Sőt, ugye még a New Adulttal is próbálkoztam.

DRtried

*aki esetleg iTunes-on hallgat, odabiggyeszthetne valami értékelést, ha szavakban nem is, csillagokkal meg lehet minket dobálni. Köszi.

Oszd meg!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *