Menu Close

Vendégszereplés

Mindjárt nyakunkon az Oscar-díj kiosztás és a Hármas könyveléseseknek megtetszett a postom, amit a filmadaptációk alapjául szolgáló könyvekről írtam, úgy gondolták, hogy érdemes lenne elolvasni párat belőle és beszélni róla. S meghívtak megint, hogy velük együtt tárgyaljak könyvekről, filmekről. Mivel majdnem nem fértünk bele a műsor eredeti leírásába (Irodalmi podcast péntekenként), elég rövidre sikerült a Hármas könyvelés oldalán. De a fő linkek ott vannak a “De ki az az Oszkár” adásnaplójánál.

Témák: Kínos olvasmányokra jó az e-reader, antikvárius tippek, jelentkezik a Kékharisnya News Network, kultúrharc Magyarországon, e-ink hidegben, sfmeetupon bejelentett könyvek. Értékeltük: Extremely Loud and Incredibly Close, Suszter, szabó, baka, kém, A segítség, Joe R. Landsdale novellák.

harmas_konyveles_29.mp3

De még szó volt a Hogyan beszélgessünk olyan könyvekről, amelyeket nem olvastunk?ról meg a 90 klasszikus könyv türelmetlen olvasóknak zanzásított kötetről is. Legalábbis ez volt az, amihez kb. értelmesen hozzá tudtam szólni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *