Itt az ideje, hogy megköszönjem, ilyen sokan olvassátok a blogomat és hogy adjak valami kézzelfoghatót is azoknak, akik erre járnak. Van egy ilyen szép naptáras könyvjelzőm 2010-re, amit elküldök valakinek az olvasóim közül.  Feltételezem, ugyanis, hogy nagy lesz az érdeklődés, tehát valamiféle versenyt kell kiírnom, s annak nyertese lehet a könyvjelző tulajdonosa. Ami így néz ki, persze magyarul(katt a képre a nagyobbért):

Angol változat

Naptár képei

 

Ez egy nagyon helyes kis könyvjelző naptár. Minden hónapra jut egy könyvjelző (plusz ez a szép kis borító), valamint ez a szép piros szalag is vele jár.

Amit pedig tenni kell, hogy írjátok meg kommentben, mi volt számotokra 2009 legnagyobb könyves élménye (nem feltétlenül olvasott könyvre gondolok, lehet hogy egy kedves könyvtárossal való beszélgetés ragadott meg igazán, vagy egy könyvesboltban megismerkedtél a férjeddel, szépen nézett rád dedikáláskor az író stb.). Hétfő éjfélig írjátok meg, s majd én kiválasztom kinek a hozzászólása tetszik a legjobban és annak elküldöm a fenti könyvjelzőt.

Ha pedig valaki szeretne amúgy is egy, esetleg több ilyen könyvjelzőt, annak ajánlom, vegye fel a kapcsolatot vicával, a kerekerd’eux blog tulajdonosával, ugyanis az ő keze munkája ez a szépség.

Oszd meg!