Menu Close

Nora Roberts: Red Lily

Az In the Garden trilógia harmadik, befejező része a leghátborzongatóbb. Középpontjában Hayley és Harper kapcsolata áll. Hayley leányanyaként arra számított, hogy munkát kap távoli rokonától, Roz Harpertől, ám amikor megjelent a kertészet küszöbén sokkal többet nyert. Fedélt a feje felett, munkát, barátokat, igazi családot. Ilyen környezetben örömmel neveli lányát, Lilyt. Szinte a kezdetektől kerülgetik egymást Roz legidősebb fiával, Harperrel, de mind a ketten tartanak attól, hogy ha elmélyítik a kapcsolatukat, ha megadják magukat a vonzalomnak, elveszítik a másik barátságát, amit nagyra értékelnek.

Azonban a kölcsönös vonzódásnak nem tudnak ellenállni, s minden egész jól alakulna, ha nem lenne Amelia a Harper ház kísértete. A szellem egyre durvább lesz, megszállja Hayleyt, hogy rajta keresztül kommunikáljon a világgal. Mivel eredetileg is bomlott elméjű volt, kísértetként se viselkedik kiszámíthatóan.

De úgy tűnik, hogy lassan fény derül Amelia szomorú történetére, arra, hogy miért is kísért az 1890-es évek óta a Harper Házban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *