Menu Close

Sophie Kinsella: Shopaholic takes Manhattan

Miután valamennyire rendbeszedte a financiális helyzetét, s igyekszik valamennyire kordában tartani a vásárlási hajlamát, ráadásul mint tévés tanácsadó a karrierje is jó úton halad, Beckynek inkább üzletember barátjával vannak gondjai. Nem egyszerű a munkamániás Luke-ot rávenni egy romantikus vidéki hétvégére, s amikor sikerül akkor megint újabb probléma merül fel: hogyan kell keveset bepakolni egy ilyen útra. A csomagolási probléma hamarosan újabb fordulatot vesz, hiszen Luke New Yorkba akarja áttenni a székhelyét, s megkéri Beckyt, hogy tartson vele.

Hamarosan hősnőnk a Nagy Almában találja magát, ahol rengeteg butik van, hatalmas leárazások és külföldön a pénz se igazán számít, hisz egészen más az árfolyam mint otthon ráadásul mindenki tudja, hogy amerikában sokkal olcsóbbak a ruhák. Becky úgy gondolja hamarosan itt is meglesz a saját TV műsora, elvégre sorbanállnak a producerek az ajtajánál, a kifizetetlen számlák otthon maradtak és Luke is jól áll, hát hamarosan meghódítanak mindenkit.

Csakhogy azok a fránya számlák és egy közös ellenség közebszól, s nem csak a a páros karrierje, de kapcsolatuk is zátonyra futhat.

Az ember azt várta, hogy az első regény után Sophie Kinsella nem tudja folytatni ezt a sorozatot, de sikerült újabb ironikus fordulatokkal gazdagítani a vásárlásmániás hősnő kalandjait, s jó pár vicces jelenetet beiktatni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *