Menu Close

Várólista csökkentés 2017: Akiknek sikerült

Tudom, tudom, tavaly valahogy elhanyagoltam a hivatalos eredményhirdetést, pedig szerintem mindenki, akinek sikerült véghez vinnie megérdemli, hogy egy listán szerepeljen. De most nem felejtettem el, talán mert nekem évek óta megint sikerült és ez azért kicsit jó érzéssel töltött el, bár akkor se dőltem a kardomba még (lásd itt vagyok és még mindig tolom ezt a programot), amikor nem jött össze a dolog. Szóval gratulálok a végzősőknek, akiknek sikerült 2017-ben legalább 12 könyvvel csökkenteniük a várólistájukat. Voltak persze akiknek több is összejött, sőt volt, aki nagyon hamar végzett: már 2017 február másodikán leadta a polcát.
Amúgy érdekességként: 476 indulóból 170-en jelezték itt, hogy végeztek a kihívással. Az ő nevük található alább, a lista végén pedig az ígért három könyv és hogy ki nyerte, ugyanis a sikeres teljesítők nevét bedobtam egy kalapba (na jó, a random.org-ra) és kiadott nekem 3-t akik elvihetik a könyveket. Nekik írok levelet, ha nem teszik, vagy lemondanak róla még egy héten belül sorsolok valaki mást, aztán megtartom a könyveket.
Köszönöm, hogy velem tartottatok, tudom többen a következő évi listát olvasgatjátok már és gratulálok, hogy sikerült!

Nyereménykönyvek

Nyertesek:
William Burnett · David J. Evans : Tervezd ​meg az életedadriana23
Joseph Fink · Jeffrey Cranor: Üdvözöljük ​Night Vale-ben!brigi11
Michelle Frances: A barátnőLeDi

Írjátok meg a címeteket a lobo1tomia kukac gmail ponty comra, s postázom a nyereményt. Esetleg ha tovább passzolnátok a listában következőnek, azt is nyugodtan, hátha másnak még jól jön a könyv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *