Menu Close

Sorozatos nyeremény

HBO programmingMivel az olvasónapló 10 éves volt januárban, s mivel tavaly jelent meg magyarul is az Amerikai istenek jubileumi kiadása, amit Neil Gaiman szintén egy évtizeddel az eredeti megjelenése után írt át és adott ki újra, a mostani nyereményjáték tétje az Agavé Kiadó jóvoltából ez a regény lesz. S mivel tavaly óta az is köztudott, hogy a könyvből éppen készül a tévésorozat, most könyvekből készült filmsorozatokat kell felismerni.Vagyis a képek alapján azokra a könyvekre és szerzőjükre vagyok kíváncsi, amelyek az adaptációk alapját képezték.

A játék menete a szokásos: a képek alatti űrlapba be kell írni annak a könyvnek a szerzőjét és címét, amiből a képen látható sorozat készült, a nevetekkel és e-mail címetekkel együtt. Csak a cím és szerző helyes párosítása ér!

Minél több művet ismersz fel, annál többször kerül neved a kalapba, azaz annál több esélyed van, hogy megnyerd a könyvet.  De már egy regény felismerésével is lehet valaki szerencsés!

Játszani február 17-én vasárnap éjfélig lehet, eredményt pedig hétfőn hirdetek.

A képre kattintva megnő, lehet csemegézni. Sok sikert!

sorozatokall

 

Ha valaki nem látná a fenti űrlapot, akkor ezen a linken is elérheti.

6 Comments

 1. Kisildikó

  Hali!
  Érdekes volt ez a játék, már kezdtem kétségbeesni, hogy a gugli nem segít, de családdal és guglival egész könnyen megtaláltam őket (persze csak miután rájöttem, hogy hogy kell keresni :))
  Szeretem a játékaidat, legyen még jó sok, még akkor is, ha nyeremény nélkül csinálod. Magáért a játékért is buli 🙂
  Kisildikó

  • Lobo

   Szia Kisildikó!
   Örülök, hogy tetszenek a játékok, kicsit igyekszem mostanában úgy intézni, hogy ne mindig mindenki csak beírja a Gugliba a dolgokat és meglegyen a telitalálat. De így legalább egy teljes családot megmozgattam:) Remélem szerencséd is lesz majd:)

 2. Ildi

  Most érzem a hátrányát hogy 8 éve nincs tévém. 🙁
  3 napja keresgélek és kérdezgetem a családot én is, de csak 3 biztosom van. 🙁
  Vannak tippjeim, de szerintem ezt aki nem látta az nem ismeri fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *