Menu Close

Lassú heti hírek

A múlt héthez képest végre pár napja már elérhető egy normális könyvheti program az oldalon. Lehet csemegézni és kiválogatni, ki mire tud elmenni.

Ja és még egy régebbi hírre visszautalás: ismét lehet kölcsönözni 50 szürkés árnyalatot Floridában. Indítottak ugyanis egy petíciót ami sikeres lett, szóval külső nyomásra a könyvtárhálózat megváltoztatta a döntését: BDSM mehet a polcra.

New Yorkban jövő héten kezdődik a Book Expo America ami kb. a legnagyobb Könyvfesztiváljuk. Ha nagy leszek, egyszer szeretnék elmenni oda és megnézni. S nem csak azért, mert rengeteg könyvet lehet zsákmányolni, sokat közülük úgy, hogy még meg se jelentek. De érdekelne, hogy működik egy ilyen Könyvfesztivál olyan országban, ahol még mindig nagy pénzek forognak az olvasás körül. Amúgy pár éve a fesztivál alatt KönyvesBlogger konferenciát is tartanak, ami úgy egy napos szokott lenni és olyan témákkal foglalkozik, ami a könyvesbloggereket érdekelheti. Korábban önállóan szerveződött de most igazából szárnya alá vette az egészet a BEA és így már komoly szponzoruk is van.

Akkor így a végére, hogy úgy nézzen ki, mintha hosszú cikk lenne, íme egy Könyvtáros Rap:

Ja igen és ha valaki még szeretne valamit küldeni nekem a névnapomra, ami tegnap volt akkor innen lehet válogatni. Köszi 🙂

Kép forrása: http://marblingoftheworld.blogspot.hu/2011/12/newspaper-nails.html

1 Comment

  1. Stella (Ex Libris)

    Igen, en is nagyon szeretnek majd reszt venni egyszer a BEA-n vagy talan inkabb az RT-n az is annyira izgalmasnak hangzik!

    De amugy hallottal az Armchair BEA-rol? Azoknak a bloggereknek rendezik meg, akik nem tudnak elmenni az igazira, tele van programokkal es sok sok ajandek konyvvel: http://www.armchairbea.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *