Menu Close

Ha még hallgatnál krimikről

Elindult Szabados “Nincs időm olvasni” Ágnes podcast csatornája is a Lapozz a 99-re. Melynek első adásában a hónaphoz passzoló témát dolgoz fel, a krimiket. Nagyon örülök neki, mert így még több könyves emberhez fog eljutni a podcast, mint műfaj. S ezzel remélem egyrészt mi is több hallgatót fogunk szerezni (mi alatt természetesen a Popkult, csajok, satöbbi podcastot jelenti most:), illetve több olvasással, popkultúrával foglalkozó csatorna lesz, sőt remélem még több nő fog podcastot készíteni.

Szóval ez egy win-win helyzet.

S máris megragadom az alkalmat, hogy ha már végre az összes adásunk elérhető a kedvenc podcast appotokon keresztül (sőt a Spotifyon is) s krimikről szeretne még hallgatni, nekünk is jó pár részünk témája volt a műfaj többféle megközelítésben.

A #11. Gyilkos sorok adásban mindenféle krimikről beszélgettünk amiket szerettünk, s főleg a női nyomozók voltak beszélgetésünk központjában.

A #28. Kisvárosi Anglia részben meg azért került elő a krimi, mert lássuk be a legjobb gyilkosságok vidéken, Angliában történnek.

A #67. adásban vendégünk volt kedvenc magyar krimi szerzőnk: Baráth Katalin és fangirlködhettünk.

A #74. részben körbejártuk a krimit, mint műfajt és itt aztán minden szóba került, hogy már a régi görögök is és hogy kik voltak még

A #138. részt alig egy hónapja készítettük és a legújabb krimiolvasmányainkról, felfedezettjeinkről.

Elérhetőségek:
Popkult, csajok, satöbbi oldal: https://popkultcsajoksatobbi.wordpress.com/
iTunes: Popkult, csajok, satöbbi
Spotify: Popkult, csajok, satöbbi
Stitcher: Popkult, csajok, satöbbi
Podbean: Popkult, csajok, satöbbi
Podkaszt.hu: Popkult, csajok, satöbbi
Player Fm: Popkult, csajok, satöbbi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *