Menu Close

Névsorolvasás 2014

Várólista 2014Na akkor már megint rengeteg emberrel bővült a jelentkezés, most már több mint 400-an vannak akik jelentkeztek. S még nincs késő, 2013 december 31-én éjfélig még lehet.  Még pár tudnivaló:

  1. Aki jelentkezett de közben változtatott valamit a listáján, annak NEM KELL újra kitöltenie a kérdőívet, mert a linkek örökek.
  2. A Molyon most bevezetett listázás nagyon menő, s ha a várólistát polcot átalakítja az ember listává akkor SEM KELL újra jelentkezni. Mert egyrészt a polc megmarad, másrészt a végén majd a pipált listával lehet jelezni ha teljesítetted.
  3. Továbbra is figyeljetek oda, hogy az adott könyv mikor jelent meg! A várólista csökkentés lényege, hogy olyan könyveket olvassunk ki, amik már régóta, de legalább fél éve várnak elolvasásra. Azaz ha az elmúlt 6 hónapban jelentek meg azon a nyelven, amin el akarod olvasni, akkor nem játszhatnak. Biztos van könyv, amit már régebb óta beterveztél olvasni és mégse jutottál hozzá. Az egésznek az a lényege, hogy azok kerüljenek végre sorra, ne megint valami újabb regény vegye el előlük a lehetőséget:)

Na és akkor az intelmek után itt van a legfrissebb névsor (2013 december 31. 14.20-ig jelentkezettek) :

5 Comments

  1. Pingback:Várólista 2014: start!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *