Menu Close

Várólista 2013: a célegyenes

varolista2013Ugyan még majdnem két hónap (57 nap) van vissza a határidőig, amíg be kell fejezni a 2013-as várólista csökkentést, de vannak akik már nagyon is végeztek vele. A Molyon már osztogatom egy ideje a plecsnit érte (miután megcsináltam, hogy legyen is:), de akárcsak az előző években szeretném, ha a blogon is lenne egy lista azokról, akik végigvitték a játékot. Főleg, mert itt kezdtük el és sokkal egyszerűbb itt számon tartani, valamint az űrlap által kiadott lista jóval kezelhetőbb számomra. S már gyűjtöm az ajándékokat is, hogy akiknek sikerült csökkenteniük a Várólistájukat, azok közt könyveket is kisorsolhassak.
Úgyhogy ha befejezted a 2013-as várólistádat, akkor ne habozz és töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot. Akinek szimpatikusabb (vagy nem tölti be a böngészője), annak itt van a link is, ami elvezet hozzá. A kitöltési határidő: 2013 december 31 éjfél. Addig még sokat lehet olvasni!

Illetve ha nem végeztél, vagy jövőre indulnál ne ess kétségbe, december közepén, szokás szerint indul majd a 2014-es etap!

1 Comment

  1. Monamoon

    Köszönöm ez a kihívást, hogy azokat a könyveket is eltudtam ezáltal olvasni amire talán a közeljövőben nem is gondoltam volna. Az utolsó etapban bár lemaradtam, de elég volt elolvasnom a sok bejegyzést és újra életre kaptam.
    Köszönöm szépen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *