Dec 182012

Várólista 2013Akkor ahogy ígértem,  van az eddigi lista azokról, akik kitöltötték a nevezési űrlapot. Szeretném felhívni a figyelmet, hogy 2012 december 31 éjfélig lehet kész listával jelentkezni, aki azt addig nem teszi meg, hiába jelölte be, hogy részt vesz a molyos kihíváson, nem fog számítani. Csak azok, akik szerepelnek az én listámon.
December 23-án délután háromnegyed 6-os állapottal frissítettem a listát.
Legközelebb majd valamikor a két ünnep között fogok új névsort készíteni, aztán majd december 31. előtt meg után. Azért szólok, mert közben lehet nézegetni, hogy jó-e a lista, szerepel-e rajta a neved, jó helyre mutat-e a link stb. Erre kérem mindenki figyeljen oda. Én igyekszem javítgatni, amit tudok, de egyenként 150+ linket nem ellenőrzök.

Kommentben, emilben lehet jelezni, ha valami gond van. Még 1x: ma (december 18)reggelig ennek a 189 embernek “hivatalos” a jelentkezése, de senki se ijedjen meg, december 31-ig még bőven van idő.
Molyolóknak pedig NEM ELÉG A KIHÍVÁSRA JELENTKEZNI a játékhoz ezen a listán kell szerepeljen a neved. A többi nem számít :)

Oszd meg!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *