Nov 172011

Tegnap ugye megírtam, miért is érdemes elolvasni az EIKALt (a hosszú cím rövidítése). S az a helyzet, hogy két példányom van a könyvből. Ugyanis előrendeltem a bookdepository-n, aztán meg nyertem egyet, a szerző dedikálásával. Úgyhogy az előbbit szívesen továbbpasszolom, s miért is ne egy játék keretében.

Mint a recenzióban írtam, Sarah közvéleménykutatás után felsorolja a kedvenc regényhősök toplistáját. De csak kilencet, mert tudja, hogy bármely toplistát úgyis azzal fogadnak hogy na de hol marad belőle ez vagy az, mindenki a személyes kedvencét tenné még bele. Na erre most lehetőséget adok. Írd meg az alábbi kérdőívbe, hogy Neked ki a kedvenc férfi regényszereplőd és miért. Nem feltétlen kell romantikus történet hősének lenni, csak olyan pasasnak, akivel úgy gondolod az életben is jól lenne megismerkedni valamilyen okból. Azt is megírhatod, hogy miért, de nem kötelező.

Az alábbi Google kérdőívet töltsd ki (igen, jól látjátok, megtetszett ezen formája a dolgok intézésének), nem kell kommentet vagy emilt írnod. Egy heted van rá (határidő 2011 november 24 éjfél), hogy végiggondold melyik az az egyetlen név (mert csak 1 maradhat) amit leadsz.

Aki ír, az részt vesz a sorsoláson, amit a random.org segítségével fogok végrehajtani és megkapja a könyvet. Sok sikert.

Apróbetű: Nekem ebből semmi előnyöm nem származik, a játékot én magam finanszírozom.

Oszd meg!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *