Menu Close

2011 Summer Romance challenge

Elég csehül állok a várólistámmal, s eddig egész visszafogott voltam, de most benevezek egy nyári olvasásos versenyre. Méghozzá romantikus regényesre. Ugyanis ránézve a polcomra, ahol várnak rám az elolvasandó könyvek, a többségük bizony angol és romantikus. Szóval nem ártana kicsit apasztani belőlük, s úgy gondoltam, ez a verseny talán erőt ad. Főleg, hogy nemzetközi a megmérettetés:)

Lényeg, hogy 4 hónap alatt 8 vagy a merészebbek 16 romantikus regényt kell, hogy elolvassanak. A romantika bármely alfajából jöhetnek ezek azaz lehet

történelmi
paranormális
sci-fi
modern
bűnügyi
western
fantasy
meleg

Lényeg, hogy a romantika fontos motívum legyen benne, s június 1 és szeptember 30 között kell elolvasni és írni róla. Ez havi 2 romantikusat jelent, ami azt hiszem belefér, amúgy is kb. ez az átlagom. Ráadásul nem gond, ha az adott könyv már más olvasási versenyben (ld. várólista csökkentés) is szerepel, szóval lehet két legyet ütni egy csapásra. Úgyhogy belevágok. Legalább szerzek tapasztalatot, hogyan is folyik ez az egész már bejáratott módon és talán tanulok is, hogy jövőre a Várólista 2012 flottabbul menjen:)

Ha még valaki csatlakozna, Book Chick City oldalán lehet jelentkezni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *