Dobpergés….

Végére értünk hát a játéknak, amelyben filmekből kellett felismerni az eredeti műveket. Nagyon ügyesek voltatok, mert az általam például nehéznek tartott feladványokat fejtettétek meg a legkönnyebben.

Először lássuk az 5. forduló megoldásait:

Film 17: Avery Corman: Kramer kontra Kramer
Film 18: Philip K. Dick: Kamera által homályosan
Film 19: Harper Lee: Ne bántsátok a feketerigót!
Film 20: Elmore Leonard: Mint a szamár szürke ködben

Kis statisztika amúgy: 32 indulóból 22-en végigvitték a kérdéssort (ide sorolom azt is, aki mondjuk 1 körről lemaradt de átszakította a célszalagot). Heten pedig hibátlanul teljesítettek.

Úgyhogy szeretnék gratulálni Borostyánnak, Bzsófinak, Estrelának, Julisnak, Andrásnak, Juditnak és Zenkának, akiken nem tudtam kifogni. Pedig próbálkoztam. Ők otthon vannak könyvben, filmben, keresőben egyaránt.
Sajnos csak 1 nyereményt tudtam felajánlani, úgyhogy névsorban számot kaptak a nyertesek, a random generátorhoz fordultam, ami pedig az 1-t dobta ki.

Úgyhogy David Eggers könyve Borostyánhoz kerül.

Egyébként szeretnék majd még játékokat indítani, esetleg hasonlót ehhez, de szívesen fogadok ötleteket akár a témával akár a lebonyolítással kapcsolatban. Azért pedig, hogy később is tudjalak nyereményjátékkal csábítani benneteket, hirdetést is bevállaltam, úgyhogy megköszönöm, ha kattintatok, mert amit így szerzek a blogra kívánom fordítani. Hacsak nem valami szemérmetlenül nagy összeget akasztok le, mert akkor megnyitom a könyvesboltom.

Még egyszer köszönöm a részvételt és remélem máskor is velem tartotok!

 

Oszd meg!