Menu Close

Sophie Kinsella: Tudsz titkot tartani?

Úgy tűnik, hogy a dolgok kezdenek jobbra fordulni a legtöbbször boldogtalan, de általában optimista Emma Corrigan számára. Hisz immár egy éve dolgozik a Panther Cola válallátnál, tökéletes barátja van, egy karnyújtásnyira az előléptetés, ha sikerül tető alá hozni élete első üzletét, amivel megbízták. Különben se lehet nehéz, hisz a dolog már le van tárgyalva, neki csak azért kell Skóciába utaznia, hogy kezet fogjon. Sajnos nem teljesen úgy mennek a dolgok azonban, mint várta. Nem elég, hogy rosszul sikerült a tárgyalás, visszaúton különlegesen rossz időbe keveredik a gép, s Emma amúgy is fél a repüléstől. Mivel úgy gondolja, hogy itt az élete vége, minden titkát bevallja a mellete ülő jóképű idegennek.

A szerencsés földetérés utáni reggel azonban kiderül, hogy az ismeretlen, akit reménykedett, hogy soha többé nem fog látni nem más, mint a vállalat amerikai nagyfőnöke, aki jött, hogy ellenőrizze, hogy is állnak az angol leányvállalatnál a dolgok.

Emma eleinte nem tud hova bújni az összes titkát ismerő férfi elől (aki még azt is tudja, mivel szokta elütni a munkaidejét), vicces kalandokba keveredik, aztán a dolgok lassan változni kezdenek. Kérdés, hogy egy kapcsolat mennyi titkot bír ki?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *