Aug 082006

Minden egy csillogó villogó piros fűnyíróval kezdődött. Mikor Nancy meglátja a karácsonyi ajándékát, amit a férje vett neki a kert gyepén, rájön, hogy az ékszer, amit úgy gondolt, hogy Jonathan neki vásárolt ajándékba valaki másnál kötött ki. Barátnője, Carmen nem igazán van meglepve, hisz ő sose szerette Jonathant, ezért aztán rábeszéli, hogy hagyja ott a férjét, Edinburgh-t és költözzön hozzá Londonba.

Carmen a híres rocksztár, Spike Todd özvegye, a lakása hatalmas, egyedül él benne, s legalább nem unatkozik majd. Nancy hamarosan összefut a jóképű szomszéddal, Connor O'Shea-val, de úgy tűnik hiába van segítségére Mia, a szomszéd tinédzser lánya, hogy összehozza az apjával, ő nem az esete a férfinek.

Carmen meg van győződve róla, hogy az ő életében már nem lesz senki más, amikor feltűnik Joe, aki egy jótékonysági szervezetnek gyűjt, s hirtelen fellobban egy szikra köztük. Hamarosan kiderül azonban, hogy Joe nem egészen az, aminek látszik

Eleinte sok szereplővel, unalmasan indult a könyv, aztán sikerült néhány érdekes, vicces fordulatot belevinnie Jill Mansellnek. Igazán termékeny írónőnek számít, de a stílusa nem olyan magával ragadó, mint mondjuk Marian Keyes-é.

Oszd meg!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *