Dec 152009

Köszönöm a részvételt és azt kell mondanom, hogy nehéz helyzetbe hoztatok. Amikor kitaláltam az egészet, úgy gondoltam, hogy egyszerű dolgom lesz és egyből ki tudom választani, hogy ki kapja a könyvjelzőt. De nem így történt. S még holtversenyt se tudtam volna hirdetni. Ezért aztán megkérdeztem a párom, hogy is működik a random függvény a számológépén. Na jó, először azt akartam tudni, van-e olyan program amivel lehet randomot kapni 1 és 14 között, mert ennyi bejegyzést kaptam. Úgyhogy hagytam, hogy a technika és a véletlen döntsön.

Köszönöm a részvételt, tényleg nagyon kedvesek vagytok, hogy ennyien elolvastátok és írtatok is hozzá! Remélem lesz még alkalmam, hogy ajándékot adjak másoknak is.

Egyelőre a szerencse a 6. számú kommentnek kedvezett, úgyhogy: gratulálok Szaguldokacajnak! A könyvjelző az övé és felveszem vele a kapcsolatot, hogy megtudjam, hova küldhetem az ajándékot.

Oszd meg!

Reader Comments

  1. Jah Excel volt neki is az első ötlete, aztán megnézte a kézi számológépet, hogy azzal gyorsabb, mint F1-ből kibogarászni.

  2. Köszönöm és örülök, hogy játszhattam. Az biztos, hogy ezentúl még nagyobb örömmel olvasok, mert a könyvjelzőre nézve eszembe jut, hogy néha szerencsés is tudok lenni. 🙂

  3. Megérkezett a nyeremény. 🙂 Nagyon szép. Köszönöm még egyszer.
    Kellemes ünnepeket kívánom mindenkinek.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *