Menu Close

Könyves cserebere


Ugyan nagyon jó ötletnek találtam az Amadea által felvetett Nima révén továbbgondolt könyvcsereberét, sok könyvbloer lelkesen ráugrott a témára. Úgy gondoltam, hogy én nem fogok tudni részt venni benne. Azon egyszerű oknál fogva, hogy nem szoktam könyveket eladni, elcserélni. Mostanában inkább tényleg csak olyanokat veszek meg, amiket meg akarok tartani, 1x olvasandókat pedig kölcsönzöm ismerőstől, könyvtárból. Ha meg nincs mit felajánlanom, szemétség kérni a máséból.

De aztán körbenéztem és találtam pár kötetet, amit kaptam, vettem, találtam s eleinte megtartottam magamnak, de aztán rájöttem, hogy nem fogom elolvasni őket. Szóval ezektől szívesen megszabadulok, felajánlom hát őket a köznek. Aki kéri, annak adom. Mondjuk mindegyik angol. Illetve van egy spanyol Eclipsem is (A Stephenie Meyeres).

Linda Fairstein: Death Dance
Tami Hoag: Guilty as sin
Jackie Collins: Hollywood wives : The new generation
Thomas Harris: Red Dragon
Antoinette Stockenber: Safe Harbor
P.J. Tracy: Snow blind
Elmore Leonard: The Switch, Swag
Jane Evanovich: Two for the dough
Stephenie Meyer: Eclipse (spanyol)
5 Comments

 1. MC

  Nézd meg ezt az oldalt: http://www.bookmooch.com – szervezett keretek között tudnál csereberélni, rengeteg emberrel, rengeteg könyvre (pláne, na angol/spanyol nyelvű könyveid is vannak). Több helyen felvetettem már, eddig süket fülekre találtam, pedig én már régóta használom. Amolyan alternatív könyvtárnak: kérek egy könyvet, az megérkezik, elolvasom, továbbküldöm.

 2. Amadea

  Az jó is volt, Nimának telefonon vezényeltem:D
  Amúgy én is így jártam, azt hittem, semmit nem fogok tudni felírni, de csak lesz valami. Ráadásul hörcsög vagyok (ebből a szempontból).

 3. MC

  Örülök, hogy tetszik a bookmooch, és sok jó könyvet kaptam az oldalon keresztül (és sok olyat elküldtem, ami csak a helyet foglalta). Néha ugyan sokat kell várni, amíg lesz példány abból, ami nekem kellene, de nem baj, úgyis mindig van mit olvasni. Jó szórakozást!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *