Jun 252007

Talán nem is pontos a bekategórizálása ennek a könyvnek a chicklit körébe, ugyanis inkább simán romantikus regény, sőt még a rosszabb fajtából, a 80-as 90-es évek Júliáinak köréből, ahol a főhősnő a gazdag, zárkózott, másnak hitt, karizmatikus férfibe szeret bele plátóian aztán kész is összekötni vele az életét.

Isabel Serranti rendezvényszervezőként dolgozik, s hirtelen nagy lehetőség szakad az ő és a cége nyakába, hogy alig egy hónap alatt rendezzenek jótékonysági bált a Monkwell család birtokán. Ahol a lány felnőtt, ahova kellemes és kellemetlen emlékek kötik, főleg a család legidősebb fia, Simon révén, aki sokáig a legjobb barátja volt, majd hirtelen legádázabb ellensége lett még tizenéves korukban. Izzy hazautazik hát nagynénjéhez, felkeresi a birtokot, s kiderül, hogy a látszat bizony néha csal. A különc család elbűvöli a lányt, s mikor Simon visszatér üzleti útjáról, megtudja, hogy az egész kemény üzletemberség, amiről az újságok írnak csak álca. Mindenki összefog, hogy katasztrófahelyzetből mentsék ki Monkwelléket és az estély is sikerüljön.

Akadt néhány vicces helyzet és legalább a mellékszereplők jól sikerültek voltak, de egyébként az egész regény nem volt egy nagy durranás. Ugyanúgy nem voltam elájulva tőle, mint Sarah Mason előző könyvétől, pedig csak jókat olvastam róluk külföldi oldalakon.

2 Stars
Oszd meg!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *