Menu Close

Várólista 2016 eddigi jelentkezők

Itt az első névsorolvasás. Azaz íme azoknak a neve, akik eddig jelentkeztek az űrlap kitöltésével. A molyon már közel 400-an vannak itt még csak 285-en. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy igazán az számít, aki itt is szerepel, mert ide már meglévő polccal kell jönni, nem elég a részt veszek gombot megnyomni.

Mindenesetre idén legközelebb a két ünnep között lesz névsorolvasás (28 körül) illetve 31-én. Addig még lehet a könyvekkel variálni, viszont olvasni csak január 1-jén lehet elkezdeni.

Nézzétek meg, hogy mindenki helyesen benne van-e a listában. A december 22-én 21 óra 10 perces állásnál ők voltak, akik itt jelezték, hogy elindulnak a 2016-os várólista csökkentésen.

6 Comments

  1. PuPilla

    Én azt szeretném jelezni, hogy ahoy nézem – bár az összeset nem kattintottam végig, de elég sokat – nem jól működnek a linkek. Chrmoe-ban böngészek, és bármelyiket próbálom megnyitni a felső sorban van a linkek elején egy ilyen: “%20”, és a weboldal nem érhető el. Ha ezt kitörlöm a címsorból, akkor működik csak.
    Gondoltam jelzem, hátha valami automatizált akármi miatti hiba. 🙂

    • Lobo

      Köszi, valami olyasmi volt, nagyon utálom, hogy a progik okosabbak akarnak lenni és beleírnak dolgokat amikor egymás után egyikből a másikba mentem őket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *