Menu Close

Kisvárosi Rickman-off

Cream Tea Annak ellenére, hogy a Podcast törzshallgatói nem egyeznek meg a blog törzsolvasóival, sajnos senki se kerülheti el a sorsát és legalább 2 adásonként hírt fogok adni arról, hogy mikről is beszélgettünk a másik oldalon.

Méghozzá azért, mert az elmúlt két részben szerintem határozottan izgalmas témáink és helyszíneink voltak. Először is, még február elején angliai kisvárosokban játszódó filmek és tévé meg könyv-sorozatok voltak a terítéken. Annyira autentikusak voltunk, hogy Brigi épp egy angol tengerparti kisvárosban tartózkodott, s fagyoskodva hallgatta a sirályok vijjogását.

Amúgy aki nem tudná, az angoloknak nem az erősségük a szigetelés, szóval nem csoda, ha mindig minden házban fúj a szél, nyikorog minden és még a lakótelepen is várja az ember, hogy belefut egy szellembe. Az illusztrációhoz választott kép is bűntársamtól származik: Cream tea és a Popkultcsajos füzet 🙂

A 28. részben tehát szó van gyilkosságokról, rádió és tévé műsorokról, valamint természetesen Agatháról is.

Hallgasd meg a 28. adást:

A következő alkalommal ismét egy népszerű témát vettünk elő. Sőt népszerű személyt, ugyanis Alan Rickman-ről beszélgettünk. Aki pont februárba volt 69 éves. Úgyhogy felidéztük kedvenc filmjeinket tőle és megállapítottuk, hogy várjuk már legújabb rendezését, amiben Kate Winslet lesz a partnere. Sőt, természetesen az elmaradhatatlan Cumberbatch is befigyelt.

Hallgasd meg a 29. adást:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *