Menu Close

Az utolsó szó jogán

A felhúzhatós lányFolytatom tehát a könyvet lehet nyerni akciómat a blogon, ha már 10 éves az Olvasónapló. Most  Paolo Bacigalupi: A felhúzhatós lány című regényét lehet megnyerni. Mivel a borítós játék egész könnyű sétagaloppnak tűnt a könyveket szerető emberek imádták, ezért most egy kicsit magasabbra teszem a lécet. Könyvek utolsó mondatait szedtem össze, ki kell találni, hogy honnan származnak.  Úgy gondoltam, hogy mivel első mondatos játékot már láttam, az utolsó szavak felismerése se lehet olyan nehéz. De lehet, hogy tévedek. Megint olyan könyvekből válogattam azonban, amelyeket az elmúlt 10 évben olvastam és szó volt róluk az Olvasónaplóban is.

Az idézetek alatti űrlapba most is a könyv szerzőjét és címét adjátok meg, a nevetekkel és e-mail címetekkel együtt. Csak a cím és szerző helyes párosítása ér!

Minél több idézetet ismersz fel, annál többször kerül neved a kalapba, azaz annál több esélyed van, hogy megnyerd a könyvet.  De már egy idézet felismerésével is lehet valaki szerencsés!

Játszani február 10-én vasárnap éjfélig lehet, eredményt pedig hétfőn hirdetek.

Az idézetek:

Utolsó mondatok

Ha valaki nem látná a fenti űrlapot, akkor ezen a linken is elérheti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *