Jan 082009

Könyvvásárlás és kapott könyvek mellett fő olvasmányforrása a családnak a könyvtár. Elhatároztam, hogy jegyzem azt is, mit vettem ki. Hogy aztán jól lehessen megnézni, mi az amit el is olvastam és mi az, amit nem. Egyébként anno Metaharinál volt ez a kategória a Könyvtár íze címen, csak ő többnyire el is olvasta amiket hazavitt. Meglátjuk, nálunk hogy alakulnak a dolgok.

Szóval a mai termést főleg gyerekkönyvek alkotják, meséket keresek és történeteket amikkel megismertethetem majd a kisfiamat.
 

Shel Silverstein: Lafkádió, az oroszlán, aki visszalőtt – A pagony oldalán nézegettem a sikerlistákat ihletmerítésnél és Berg Judit ajánlotta ezt a könyvet.

Kate DiCamillo: Cincin Lovag legendája – most megy ugye a film, a regényt is újra kiadják, de ez az előző is nagyon szép kötet.

Michael Bond: A medve, akit Paddingotnnak hívnak – mMint angliát megjárt bébisintér, Paddingtonnal, mint medvével, játékkal már találkoztam, most hogy megjelent magyarul már a sztorira is kíváncsi vagyok.

Charlie Huston: Félholtak – férfivámpíros könyv, a nőiek után kíváncsi vagyok valami keményebb, férfiasabbra.

 

 

Oszd meg!

Reader Comments

  1. Cincin lovagot majd én is szeretném kikölcsönözni! Aztán majd a filmet is megmustrálni persze 😛 Hatásodra kikölcsönöztem a Tintaszivet, még nem tudom mikor tudom majd elolvasni, de remélem hamarosan!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *