Menu Close

Bohócok, titkosügynökök és macskák

MontyNa jó, be kell vallanom, valahányszor elérkezik az a nap, amikor felhívom a figyelmet a podcastunk elmúlt 2 adására végignézem a korábbi bejegyzéseinket és jókat nosztalgiázom. De mindig is szerettem a saját régi posztjaimat is olvasgatni, néha elámulok, hogy vagy nagyon menőn írtam, vagy nagyon bénán. Mindenképp jól esik olvasgatni, s most már a belehallgatás is figyel, meg éppen elkezdtek tetszeni a vlogok is, de legalábbis Jen Campbellé, úgyhogy lehet vigyázni, hátha még youtube sztár is leszek.

De addig is elmesélném, hogy 3 hete éppen arról beszélgettünk, hogy milyen klassz angol jótékonykodási megmozdulások vannak. Többek között a Red Nose Day, ami idén március 13-ra esett, s ezzel kapcsolatban dumáltunk arról, hogy micsoda klasszikusokat köszönhetünk a Comic Releifenek.

Hallgasd meg a 30. részt:

Le is töltenéd? Popkult, csajok, satöbbi S02E04

Aztán a múlt heti adás kapcsán Brigi megtalálta a képet, amin a macskája, Monty éppen kifejezi, mennyire szereti a 007-es regénygyűjteményét*.  Ugyanis a témánk a kémek és titkos-ügynökök voltak, annak apropóján, hogy Colin Firth és Benedict Cumberbatch éppen a témában (kódfejtés, úriemberes erőszak) nyomulnak filmeken, úgyhogy ezt és még sok minden mást nem hagyhattunk szó nélkül.

Hallgasd meg a 31. részt:


Le is töltenéd? Popkult, csajok, satöbbi S02E05

Ahol lehet értékelni is: ITunes csatorna

*S ezt rögtön el is kértem, illusztrációnak mert a macskakontent az nagy olvasó és hallgató mágnes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *