Menu Close

Díjazottan

Amnaentől kaptam ezt a díjat, amit szeretnék megköszönni és örülök, hogy ilyen jó példával járhatok elöl, mármint hogy inspirálok meg minden. (Bocsi, nagyon lame vagyok köszönőszöveg írásában, ezért aztán mégiscsak jó, hogy sose kapok Oscart). Viszont mire eljutottam addig, hogy érdemben megköszönjem és továbbadjam ezt a díjat, már mindenki másnak kiosztották a nálam gyorsabban reagáló könyves bloggerek. Úgyhogy én most három olyan oldalnak adnám, amelyeknek van kapcsolata valamennyire a könyvekhez és ritkán díjazzák mások őket pedig nagyon kiemelkedőek. Úgyhogy én személyes rajongásomat szeretném kifejezni itt. Persze lehet ez kicsit nyálas nekik, de azért megemlékeznék róluk, ha át nem is veszik 🙂

Agaveblog – A legjobb magyar kiadói blog, mert mindig frissül, aktuális információkkal, érdekességekkel, válaszolnak a kérdésekre és külön díjazom, hogy ők tényleg akkor jelentetik meg a könyveiket, amikorra ígérik nem egy héttel az előre kiírt előtt szólnak, hogy bocs mégis csúszunk. Ha már van időpont, ahhoz tartják magukat. Ja és nem nézik le az olvasókat és nem csak a pénzforrást látják bennük. Plusz maga a Kiadó színvonalasan jelenteti meg a szórakoztató irodalmat (külcsín és belcsín egyaránt pöpec).

Hármas könyvelés – brilliáns ötlet, egyszerű megvalósítás, a hallgatónak meg mindig szórakoztató. Ráadásul olyan fórumra emelik a könyvekről való elmélkedést, könyves híreket, ajánlókat hogy amúgy blogot, molyt stb-t nem olvasó/használó emberkéket is elérnek vele. Persze elfogult is vagyok de akkor is még több könyves Podcastot ha lehet.

SFMag – Most ünnepelte egy éves fennállását ez az oldal, ahol a spekulatív fikcióról lehet olvasni. Napi rendszerességgel, sok játékkal és izgalmas hírekkel a fantasy világából. Főleg irodalom van a középpontjában, de akad képzőművészet is bőven. Nagyon színvonalasak a cikkek, annyira, hogy én már nem is mertem küldeni nekik.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *