Menu Close

Egy könyv, két könyv, három könyv, négy… és öt

Ezt a könyves memét külföldi oldalakon találtam, de annyira megtetszett, hogy úgy gondoltam adaptálom magam is. Pont jól jön arra, hogy jelezzem, még élek és olvasok, de gyorsan összedobjam és ne kelljen sokat fáradni vele mégis legyen itt valami írás is, hátha hiányzok valakinek.

1. A könyv amit éppen olvasok

Most éppen, szokásomtól eltérően hárman is vannak. Először kezdtem Szabó Magda: Für Elise-ét, ami várólistás könyv, de elég lassan haladtam vele, nem az a típus, amit befal az ember hirtelen. Közben meg észrevettem, hogy lassan törlődik a Sonyról a Dearly Departed, úgyhogy belekezdtem és már a feléig jutottam, amikor jött egy felkérés a Dark World-re. S bár a zombis ifjúsági regény is elég halloweenes téma volt, de a szellemvadászos még inkább az, ráadásul ennek még rövidebb határidőt szabtam, szóval most mind a három könyv igazából kötelező olvasmány valamilyen szinten s mind a három elég jó, s ha másképp nem, hát a határidők alapján kénytelen vagyok rangsorolni.

 

2. A legutóbb befejezett könyv

 

Na az tényleg A hét bőr volt, és még írtam is róla. Aztán nekiálltam hallgatni az Égigérő fűt, mert én azt is csak a filmből ismerem, de nekem nagyon nem jött be Nagy Natália stílusa, úgyhogy gyorsan orvosoltam egy kis Für Anikóval, s igazából 20 perc alatt végighallgattam a Kire ütött ez a gyerek-et, úgyhogy még egy Janikovszkyt kiolvastam (hallgattam).

3. A következő könyv, amit olvasni szeretnék

 

Már megint több közül választhatok és még tényleg nem tudom, majd a hangulatom fogja megszabni, melyik mellett döntök. Megnyertem ugye a Heart of Steel-t amit nagyon vártam, aztán a Saving June-nal is úgy vagyok, mint a Dearly Departed-del, hogy a DRM azt mondja mindjárt, hogy csá. De közben még a várólistámról is az utolsó nagy falatot a Folyamszülöttet is szeretném letudni. De igazából rengeteg minden van ami várna még rám úgyhogy tényleg fogalmam sincs, mit szeretnék.

4. A könyv, amit utoljára vettem

 

Carrie Fisher: Shockaholic-ját rendeltem meg múlt héten csütörtökön a bookdepositoryról, még előrendelésben volt, de ki kellett használnom a 10% kedvezményt, aztán már pénteken jött a levél, hogy kapják a kiadótól a könyvet és postázzák, szóval mindjárt itt is lesz a kezemben. Akkor majd tuti azt akarom olvasni:)

5. A legutóbb kapott könyv

 

Csak a múlt héten 5 könyv érkezett a postán (Heart of Steel, Falling Together, Dark World), s ebből csupán kettőt (Mini Shopaholic, The Grimm Legacy)vettem, de azokat is még a nyáron. S lassan megint betelik a polcom, ahol az olvasandók várnak rám. S mire ezt leírtam, megérkezett a postás és hozta ezt a 4 újabb könyvet. A XXI. Század Kiadótól választhattam + megnyertem az EIKAL-t is Sarah Wendelltől.

Nálatok milyen könyvek várnak a sorukra? Nyugodtan mondd el saját postban, had menjen tovább ez a mém.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *