Mar 282011

A héten az Olvasónapló és a Partvonal Kiadó közös játékot hirdet, amelyben megint sikerül ötvözni a könyvek melletti másik kedvenc szórakozásomat a mozit. Ugyanis most jelenik meg a Alan Glynn Csúcshatás című regénye, amellyel majdnem egy időben a mozik is bemutatják a könyvből készült filmet

CsúcshatásA regény egy olyan alternatív jelenben játszódik, ahol a dizájner drogok már beszivárogtak a mindennapokba, nélkülük szinte képtelenség elérni bármit is. A főhős egy különleges szer hatására igazi aranyifjú lesz, mindent képes elérni, amiről eddig csak álmodott. Ám a drognak természetesen mellékhatásai is vannak, amelyek nem éppen a pozitív végkifejlethez vezetnek.

A thriller alapanyagból Neil Burger készített filmet, főszerepekben pedig Bradley Coopert, Robert de Nirot és Abby Cornisht lehet látni.

Ha szeretnéd elolvasni a regényt, vagy megnézni a filmet, nincs más dolgod, mint velem játszani. Ugyanis két szerencsést fogok kisorsolni, akik közül az egyik megkapja majd a könyvet, a másik pedig partnerével premier előtt megnézheti a filmet. A vetítésre Pesten fog sorkerülni, április 5-én este 7-kor, szóval aki el tud rá menni az jelezze majd a levélben is, hogy mindkét nyereményért síkra száll-e.

A játék pedig a következő:

Írjatok még nekem olyan adaptációkról, amelyekben a Csúcshatás főszereplői játszottak (azaz olyan filmeket, amelyek előbb könyvben jelentek meg). Lehet csak 1-t is írni, de minél többet írtok, annál jobban nő az esélye a nyerésnek.

A megfejtéseket március 31-én éjfélig várom, a lobo1tomia kuckac gmailpontycom címre, a levél tárgya legyen: Csúcshatás. Mindenkinek fogok küldeni egy rövid válasz üzenetet, hogy tudja, megkaptam a megfejtését.
Az eredményhirdetés pedig április 1-én, pénteken lesz, s ez, már most szólok nem áprilisi tréfa!

Ne feledjétek megírni, hogy tudnátok-e moziba is menni!

Sok sikert!

Oszd meg!

Reader Comments

  1. Ó, ez elég jól hangzik, réges rég kinéztem az első trailer alapján ezt a történetet, bár nekem a mozi kilőve a helyszín miatt, de majd jelzem mailben is. 🙂

  2. De Niro játszik a Szép remények (Great Expectations) című 1998as filmben, aminek az azonos című Dickens regény az alapja. – Én “csak” a könyvért szálltam most síkra, a játék szuper, köszi!

  3. @Pikka levélben kérem a javaslatokat, a komment azért van nyitva, hogy ha valakinek kérdése van a játékkal kapcsolatban, az fel tudja tenni. Szóval írj a fent említett emilre:)

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *